Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 04.09.2017 kl. 16:13

  STAVANGERKLINIKKEN åpnet på Hinna

  Peter Thomsen og Mona Thorsen åpnet Stavangerklinikken på Hinna i slutten av juli i år. Klinikken ligger sentralt i Hinna Krossen, andre etasje over REMA1000.

   

  Klinikken tilbyr behandling innen blant annet; akupunktur, soneterapi, sportsmassasje, tankefeltterapi og kopping.

  Terapeutene

  Peter Thomsen kommer fra Fredericia i Danmark og kom til Stavanger som ingeniør og jobbet i oljeindustrien.  Kort tid etter tok han utdannelse i soneterapi og akupunktur.  Han startet Stavanger Soneterapi i 1990 og har altså over 27 års erfaring som terapeut.

  Mona Thorsen er fra Madla og har jobbet hos Thomsen i Stavanger Soneterapi siden 2010, etter endt utdannelse i Soneterapi/Refleksologi hos Medika Nova. Hun tok en Bachelor i Akupunktur fra Norges Helsehøyskole, nå Høyskolen Kristiania. som hun fullførte i 2015.

  Mona Thorsen er eier av Stavangerklinikken og er stolt av å ha med seg kollega Peter Thomsen på laget.

  I tillegg får klinikken besøk av den anerkjente Hypnoseterapeuten, Hans Laustsen, en helg i måneden. Laustsen tilbyr hypnose og mindfullness.

  Dette er hva de forteller de kan hjelpe folk med

  -Stavangerklinikken jobber med en rekke ulike plager. Veldig mange oppsøker oss med rygg-/nakke plager som f. eks smerter i;

  ·         nakke

  ·         skulder

  ·         korsrygg

  ·         isjias

  ·         skjevt bekken

  ·         spenningshodepine

  ·         migrene

  -Etter en anamnese, en sykehistorie som er basert på opplysninger som er gitt av pasienten, vil vi avgjøre og forslå hvilken behandling som passer best for den enkelte pasient. Vi er opptatt av å gi best mulig behandling og ønsker at folk skal merke bedring så raskt som mulig. Det er blant annet det som gjør oss attraktive og det er også derfor vi har såpass stor pågang. Fordi fornøyde folk anbefaler oss videre.

  Akupunktur

  Når det gjelder akupunktur forteller Mona Thorsen.  -Jeg kan jobbe både med intramuskulær nåling. Det vil si nåler inn i den spente muskelen slik at den slipper opp. I tillegg til klassisk akupunktur, som baserer seg på meridianer. Meridianlære er en ca. 5000 års gammel terapeutene kinesisk vitenskap.  Meridianer er energibaner i kroppen.

  Både Thomsen og jeg bruker begge formene for akupunktur.  Når det er sagt så synes jeg det er viktig å legge vekt på akupunkturens gode effekt på slitasje/artrose plager. Jeg har behandlet mange med slike plager med fantastiske resultater, altså, smertereduksjon.

  Barnløshet

  Barnløshet og problemer med å bli gravid er økende i samfunnet. Dette går ikke klart fram av web siden deres, men under fagområdet Sioneterapi er en av de listede plager    

  Graviditetsplager

  -Innen dette feltet har Peter Thomsen mange års erfaring og meget gode resultater å vise til.  Han flink på å hjelpe par som sliter med barnløshet. Peter kombinerer ofte vitamin- og mineralterapi, soneterapi og akupunktur i behandling av barnløshet.  Takkekortene han har fått oppgjennom årene er mange, forteller Mona.

  Kroppen, en komplisert mekanisme

  -Vi ser kroppen som en helhet og har stor respekt for at folk reagerer forskjellig på ulike belastninger. Kroppen vår reagerer og fungerer ikke alltid som man skulle ønske. Vi får ofte inn kvinner, menn, til og med barn som har «møtt veggen». De er utbrente og plages med manglende søvn, smerter i kroppen, humørsvingninger, uregelmessig mens, hetetokter osv. Her er vi gode, sier Peter. 

  Andre plager de jobber med er:

  ·         Svimmelhet

  ·         UVI

  ·         Overgangsplager

  ·         Allergier

  ·         Fordøyelsesplager

  ·         Øresus

  ·         Synsplager

  ·         Søvnplager

  ·         Hormonelle plager

  ·         Idrettsskader

   

  Du finner mer informasjon på Stavangerklinikkens hjemmeside www.stavangerklinikken.no  og på Facebook; stavangerklinikken.

  Har du ytterligere spørsmål kan du kontakte dem på mail@stavangerklinikken.no. 


   

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:30
  20064524-020.jpg

  Attende: Verdifull jobb til alle

  Flotte og flinke arbeidstakere gjør en fremragende jobb på Attende. Bedriften konkurrerer på lik linje med andre produksjonsbedrifter i et krevende marked. Nå ønsker de flere samarbeidsbedrifter.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 07.05.2018 - 09:39
  DSC_0331.JPG

  Bydelsprofil: Ivar Røysland (90)

  Vi møter en høyreist, staut og ungdommelig nittiåring på Hinna. Ivar Røysland og kona Johanna trives godt i bydelen der de har bodd i 60 år.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:17
  Bilde 152.jpg

  Våre lokale eksperter på lyd og bilde

  Showroom leverte lyd og bilde til super suksessen på Festplassen i Hinna Park på ettervinterens kaldeste dag. Da brølene til Dovregubben i sin hall gjallet mellom bygningen i jåttåvågen og samlet oppimot 700 for det meste barn og unge foran storskjermen deres.

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 07.05.2018 - 10:09
  krydder.JPG

  Hagespalten: Mai i hagen

  Etter en lang og kald vår har endelig temperaturen steget såpass at det er kjekt å jobbe i hagen.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.05.2018 - 10:59
  Bilde 317.jpg

  Ramirent på Gausel er mer enn utleie av maskiner og stillaser

  Ramirent er representert i 10 land og har 2800 ansatte, hvorav 440 er i Norge fordelt på 40 utleiesteder. På Gausel er vi totalt 14 ansatte forteller Solveig Hellstrøm som er Regionsjef Vestlandet, det vil si en kvinnelig sjef for Ramirent sine utleiesteder i de 4 Vestlandsfylkene.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.05.2018 - 10:49
  Bilde 229.jpg

  Kolumbus her og nå, og i fremtiden

  Kolumbus har som mål å få flest mulig til å sette bilen hjemme og heller reise kollektivt, sykle eller gå til jobb, skole og fritidsaktiviteter. Dette er i tråd med regjeringens og fylkeskommunens nullvekstmål. For å nå dette målet har vi sett oss nødt til å gjøre til dels store justeringer i det etablerte rutetilbudet.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 07.05.2018 - 10:55
  Bilde 1 Hinnasenteret.jpg

  Hinnasenteret et kurs- og aktivitetssenter

  I Hinnasenteret kan man finne en rekke kurs og aktiviteter som kanskje er det rette nettopp for deg. De aller fleste man kommer i kontakt med her i bydelen tror at Hinnasenteret er et sted med kristne aktiviteter styrt av Hinna kirke. Det er en myte

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 07.05.2018 - 09:57
  Bilde 226.jpg

  Jåttåvågen Båtforening 50 år

  Jåttåvågen Båtforening fyller 50 år lørdag 16 juni. På jubileumsdagen vil det bli diverse aktiviteter for å feire dagen i og omkring båthavna og klubbhuset i Jåttåvågen i kjernetiden 11 til 15 forteller, Svein Olav Joakimsen og Egil Schanche, styremedlemmer i foreningen og de to som er ansvarlig for jubileumsarrangementet 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 09.05.2018 - 10:09
  Liggende bilde.jpg

  Kongens fortjenestemedalje til Signe Godeset Figved

  Det er velkjent i hele bydelen at vår alles kjære, respekterte, omsorgsfulle og med en tanker for alle, tidligere lærer ved Jåtten skole, Signe Godeset Figved, ble tildelt Kongens fortjenestemedalje. Medaljen ble overrakt av Fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa på en stor tilstelning på Jåtten skole mandag 19. februar.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 07.05.2018 - 18:24
  DSC_0303.JPG

  Kultur på tvers

  Det er på bydelshuset det skjer!

  Av Martine Bolognini

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.05.2018 - 12:32
  DSC_01842.JPG

  ROGALAND RIDEKLUBB: Aktiv siden 1967

  Lengst vest i Hinna bydel ligger Rogaland Rideklubb. Klubben har rundt 320 medlemmer, 13 hester i rideskolen og 32 privateide hester som leier plass.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.05.2018 - 10:14
  Bilde113.jpg

  Mathias Grøsfjeld (14) fra Hinna Norgesmesteren junior i Squash

  Etter 22 år fikk Hafrsfjord squashklubb sin første norgesmester. Mathias Grøsfjeld (14) fra Hinna ble norgesmester under junior squash-NM i Bergen første helg etter påske.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken