Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Skoler og barnehager

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 04.12.2017 kl. 12:42

  Hinna skole feirer 50 år

  Hinna skole feiret sitt offisielle 50års jubileum torsdag 2.november.

   

  Rektor Stian Rege avslørte i sin tale at skolens ledelse hadde diskutert vel og lenge før de bestemt seg. «Jeg tror vi kom fram til riktig feiring, vi valgte en feiring for elevene»

  Skolen

  Hinna skole er en ungdomsskole med ca. 280 elever, fordelt jevnt på de tre trinnene. De fleste klassene har 21-30 elever. Hinna skole har rundt 40 ansatte. Vi er 27 lærere, seks miljøarbeidere, en skolekonsulent, en bibliotekar, to avdelingsledere og rektor. I tillegg får vi kyndig hjelp av vaktmester når behovene melder seg. Helsesøster er på skolen to dager i uken. Skolen har tilholdssted i to forskjellige bygg; «Gamlebygget» og «Nybygget» fra 2012.

   

  Feiringen

  Feiringen forgikk i skolens oppgraderte gymsal som er et produkt av oppjusteringen i 2012. Skolens elever hadde stått for pyntingen. Spektakulære og fargesprakende plakater med gratulasjoner og hilsen til 50åringn prydet alle vegger. Forelde var møtt som frivillig og hadde også bistått å bake kaker. Den offisielle gratulasjonskaken var plassert i sentrum midt foran scenen like ved bordet for gjestene. Ellers var salen fylt med pyntede langbord hvor alle elevene tok plass. Konferansierer var to elever, en jente og en gutt som begge virket selvsikre og scenevante da de ønsket all velkommen.

  Fra kommunen stilte Varaordfører Bjørg Tysdal Moe, som selv bor på Hinna, hilste alle og ønsket til lykke med et godt skolemiljø i en flott skole, hun snakket ut fra erfaring etter å ha hatt døtre gjennom Hinna skolen. Hun avsluttet med slagordet «sammen for en levende by».

  Rektor avslørte i sin tale at han nok ikke var født da Hinna skole ble innviet. Han hadde også en gave til elevene. Dette var penger til oppussing av vestibylen. Elevene skulle selv få avgjøre hvordan de ville at denne oppussingen skulle bli.

  Skolesjefen i Stavanger Jørn Pedersen trakk linjene til innvielsesåret 1967 som et viktig år for Stavanger, olje funnet på Ekofisk og starten på oljeeventyret med storbetydning for byen og lokalsamfunnet.

  Mellom de offisielle talene hadde festkomiteen satt opp flott underholdning ved skolens egne elever. Pianospill, visesanger og popsanger ved forskjellige gutter og jenter, alle talentfulle kanskje noen mer enn andre, ingen nevnt og ingen glemt.

  HINNAvis gratulerer med 50 år og en flott og korrekt komponert feiring.

   

   


   

  Skoler og barnehager

  Publisert 03.09.2019 - 17:59
  Nr 2 - MITT VALG handler om å lære å ta valg - og våge å si nei.jpg

  Hinna Lions’ forebyggende arbeid i bydelen

  Gjennom et forebyggende undervisningsprogram jobber Hinna Lions aktivt med å gi barn og unge trygghet og kompetanse til å ta selvstendige valg.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 12.05.2019 - 21:39
  Inge Christ.png

  Ny forskningsgruppe for juniorer på Gausel

  Skolelaboratoriet ved UiS er et ressurs- og kompetansesenter for lærere og elever i grunnskolen og videregående skole og drives av Inge Christ. Sammen med Christ skal Ungdom og fritid Hinna skape en forskingsgruppe for naturfag i høsten.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 12.05.2019 - 21:35

  Foreldrerollen: Hvordan komme på «nett» med ungdommen?

  Hvordan komme på «nett» med ungdommen? Det var temaet under folkemøtet i Fjordpiren i Hinna Park 14. mars. Mange nysgjerrige og engasjerte foreldre i bydelen var samlet på folkemøtet for å lære mer om sosiale medier og gaming blant unge.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 12.05.2019 - 21:31
  IMG_3083.jpg

  Øker læringslysten med skolequiz i Hinna bydel

  Det var stor spenning i aulaen på Gausel skole under årets skolequiz hvor elever fra Hinna bydel konkurrerte i teoretiske skolefag.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 12.05.2019 - 21:05
  VaulenMødre - 2.jpg

  Foreldre om ny skole på Mariero: Må tenke på de minste

  Formannskapet i Stavanger har vedtatt bygging av ny skole på Mariero. Kristin Hageland Mortensen og Melina Vartdal har barn i første klasse på Vaulen skole.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 07.05.2018 - 18:19
  IMG_0155 Elever Godeset skole.JPG

  RYDDEAKSJONEN I HINNA BYDEL

  Den årlige ryddeaksjon i Hinna bydel ble gjennomført onsdag 25. april.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 07.05.2018 - 18:16
  DSC_0319.JPG

  Seier til Jåtten skole

  For første gang vant Jåtten skole bydelsquizen. Nå skal pokalen skinne på rundgang i klasserommene på fjerde trinn.

  » Les hele saken

  Skoler og barnehager

  Publisert 20.02.2018 - 16:39
  DSC_0171.JPG

  Du høster det du sår

  Er det ok å gå på kurs allerede når man er gravid for å bli en god forelder? Styres barnas personlighet av gener eller kan vi regulere hvordan barnas fremtidige oppførsel skal bli?

  » Les hele saken