Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 04.12.2017 kl. 17:01

  Privatmegleren

  Vi har en klar strategi: å samle de beste meglerne og gi dem de beste verktøy for lykkes med ditt boligsalg. Skal du selge boligen din bør du ikke legge den ut for salg før du har mottatt et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

   

  Dette sier Privatmegleren på sin web-side. Vi har møtt Monica Thomassen fra Hinna som er megler og Fagansvarlig i selskapet for å høre om deres lovnader er tomme ord eller verd å lytte til når du skal kjøpe eller selge hus.

  Hun forteller:

  -Markedet er i ferd med å bedre seg, eller kanskje ordet er normalisere seg. Mange folk har ventet med å selge og noen, de som kanskje måtte har solgt med tap. Den siste tiden ar vi doblet omsetningen, det er flyt i markedet folk kjøper og selger.

  Vi har mange befaringer og verdifastsettelser hvilket vi registrer som en sunn optimisme etter noen år med resesjon her i vårt område.

  Privatmegleren er det stort eiendomsmeglerfirma med kontor i en rekke byer i hele Norge. Her i Stavangerkontoret er vi 13 ansatte inkludert egen fotograf.

  Egen fotograf?

  -Ja både det og faglig gode stylister er viktig når vi legger en annonse om et hussalg ut på nettet eller i avisen så skal det inntrykket bildene gir gjenspeile det kundene ser når man kommer på vising. Ingen av oss hverken kjøper, selger eller vi er tjent med å legge ut «glansbilder» så kommer den potensielle kjøperen og opplever noe helt annet. Det blir helt feil.

  Men er det ikke slik at dere bærer ut inventaret og stetter inn av eget utvalg?

  -Noen ganger er det nødvendig. Vi mennesker innreder jo husene våre helt forskjellig. Derfor er det vår plikt ovenfor selger at vi noen ganger åpner opp og gir kjøper mulighet til å se for seg hvordan de vil ha innredet dette huset. Andre ganger gjør vi nesten ingen ting, vi beholder kanskje det unike.  Som fagfolk må vi ta de rette grep som kan utgjøre titusener i forskjell på salgssummen.

  Derfor forsøker vi alltid å knytte til oss de beste meglerne. Da snakker jeg om de som liker faget og jobber for å gjøre det beste for kundene. De som er eller var i faget for lettjente penger forsvinner som regel ut etter ganske kort tid. En seriøs bransje krever seriøse ærlige og faglig dyktige meglere.

  Som Fagansvarlig er vel du en av sjefene?

  -Nei. fagansvarlig er den av oss inne kontoret som bestyrer og sørger for at vi alle følger de gitte lover og regler. Jeg har en visning i Sandnes rett etter at vi er ferdig med praten så jeg sitter nok ikke på et kontor og sjefer. Jeg har vært i bransjen siden 1999, tok eiendomsmegler studiet 3 år ved BI i Oslo.  

  Folk som skal kjøpe bolig i dag har som regel mere tid til å vurdere alle sider av saken. Noen dyre boliger kan enkelte ganger selges på førstevisning fordi det er noen der ute som har ventet nettopp på akkurat dette tilbudet. Andre ganger tar det tid. Man kjøper seg ikke bare et hus, man kjøper seg inn i et nytt nærmiljø. Barnehage, skole, utsikt, idretts-, og friområder


   

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:24
  Bilde 321.jpg

  Byggmester BOB tar tak og samfunnsansvar

  -Det begynner å haste for dere som tar tenkt å bytte tak i høst. Vi kommer på gratis befaring og gir deg det råd du trenger for å bestemme deg, sier daglig leder Bernt Morten Birkedal.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 03.09.2018 - 22:34
  DSC_0432.JPG

  Bydelsprofil: Veronica Simoné Fjeld - Tenk mindre - lev mer!

  Småbarnsmor, samboer, søster, tante, venn, strikkekåna, rå på kryssord og hekta på sosiale medier. Og så er hun medlem i Norske Kvinners Sanitetsforening.

   

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:11
  Fasade_Jåttåflaten_27_DSC1907.jpg

  Wintershall - kommet for å bli

  Lengst ute i Jåttåvågen ved det skjeve tårnet ligger kontorlokalene til oljeselskapet Wintershall. Selskapet med det litt vanskelige navnet som uttales ´Vinters-hall´.

   

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 03.09.2018 - 22:49
  eplehekk.jpg

  Hagespalten: Høst i hagen

  Sensommer og høst er en fin tid å plante bærbusker og frukttrær på. Epletreet er mest populært.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 22:06
  jattavagveien10_5KA37954.jpg

  Aker BP blir på Hinna

  Ny vekst har resultert i flere ansatte. Spørsmålet om kontorbygget var stort nok, dukket opp. Nå har selskapet spredt seg i flere bygg i Hinna Park. 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:30
  20064524-014-21.jpg

  Attende: Verdifull jobb til alle

  Flotte og flinke arbeidstakere gjør en fremragende jobb på Attende. Bedriften konkurrerer på lik linje med andre produksjonsbedrifter i et krevende marked. Nå ønsker de flere samarbeidsbedrifter.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 04.09.2018 - 18:10
  Bilde 1.jpg

  .....Bare en luftetur

  Nytt hefte med lufteturer for Hinna bydel kommer ut sommeren 2019. Har du gode forslag? 

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 04.09.2018 - 17:09
  Bilde 1 Leif Arild.jpg

  Hinna Rør - en liten bedrift med kvalifiserte rørleggere

   

  Hinna Rør har sitt kontor og et lite delelager i Liveien på sentrale Hinna og ledes av Leif Arild Michaelsen. Dette er bedriften for alle i bydelen som trenger hjelp med rørleggerarbeid. Det er et lite firma med kort reaksjonstid som er lett å tilkalle og kjøreavstanden er kort til der du bor.

   

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:48
  DSC_0301.JPG

  Kultur på tvers

  Dette skjer på bydelshuset: 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:26
  Bilde 156.jpg

  Hinnaprisen 2017

  Hinnaprisen for 2017 ble som vanlig utdelt under 17. maifeiringen på Jåtten skole.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 04.09.2018 - 17:58
  Bilde Lotte og Maria2.jpg

  Nordisk- og norgesmestere i riding av islandshest

  Under Norgesmesterskapet for islandshest i Grimstad i juli gikk Maria Gjellestad Bosvik fra Vaulen og Lotte Thoresen fra Hinna til topps i flere disipliner. 

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 04.09.2018 - 17:21
  Pinnebrød4.jpg

  Den STORE familiedagen

  For alle turvenner i Hinna bydel, medlemmer av Stavanger Turistforening og ellers alle friluftsmennesker og de som liker å gå på tur.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken