Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 04.12.2017 kl. 17:01

  Privatmegleren

  Vi har en klar strategi: å samle de beste meglerne og gi dem de beste verktøy for lykkes med ditt boligsalg. Skal du selge boligen din bør du ikke legge den ut for salg før du har mottatt et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

   

  Dette sier Privatmegleren på sin web-side. Vi har møtt Monica Thomassen fra Hinna som er megler og Fagansvarlig i selskapet for å høre om deres lovnader er tomme ord eller verd å lytte til når du skal kjøpe eller selge hus.

  Hun forteller:

  -Markedet er i ferd med å bedre seg, eller kanskje ordet er normalisere seg. Mange folk har ventet med å selge og noen, de som kanskje måtte har solgt med tap. Den siste tiden ar vi doblet omsetningen, det er flyt i markedet folk kjøper og selger.

  Vi har mange befaringer og verdifastsettelser hvilket vi registrer som en sunn optimisme etter noen år med resesjon her i vårt område.

  Privatmegleren er det stort eiendomsmeglerfirma med kontor i en rekke byer i hele Norge. Her i Stavangerkontoret er vi 13 ansatte inkludert egen fotograf.

  Egen fotograf?

  -Ja både det og faglig gode stylister er viktig når vi legger en annonse om et hussalg ut på nettet eller i avisen så skal det inntrykket bildene gir gjenspeile det kundene ser når man kommer på vising. Ingen av oss hverken kjøper, selger eller vi er tjent med å legge ut «glansbilder» så kommer den potensielle kjøperen og opplever noe helt annet. Det blir helt feil.

  Men er det ikke slik at dere bærer ut inventaret og stetter inn av eget utvalg?

  -Noen ganger er det nødvendig. Vi mennesker innreder jo husene våre helt forskjellig. Derfor er det vår plikt ovenfor selger at vi noen ganger åpner opp og gir kjøper mulighet til å se for seg hvordan de vil ha innredet dette huset. Andre ganger gjør vi nesten ingen ting, vi beholder kanskje det unike.  Som fagfolk må vi ta de rette grep som kan utgjøre titusener i forskjell på salgssummen.

  Derfor forsøker vi alltid å knytte til oss de beste meglerne. Da snakker jeg om de som liker faget og jobber for å gjøre det beste for kundene. De som er eller var i faget for lettjente penger forsvinner som regel ut etter ganske kort tid. En seriøs bransje krever seriøse ærlige og faglig dyktige meglere.

  Som Fagansvarlig er vel du en av sjefene?

  -Nei. fagansvarlig er den av oss inne kontoret som bestyrer og sørger for at vi alle følger de gitte lover og regler. Jeg har en visning i Sandnes rett etter at vi er ferdig med praten så jeg sitter nok ikke på et kontor og sjefer. Jeg har vært i bransjen siden 1999, tok eiendomsmegler studiet 3 år ved BI i Oslo.  

  Folk som skal kjøpe bolig i dag har som regel mere tid til å vurdere alle sider av saken. Noen dyre boliger kan enkelte ganger selges på førstevisning fordi det er noen der ute som har ventet nettopp på akkurat dette tilbudet. Andre ganger tar det tid. Man kjøper seg ikke bare et hus, man kjøper seg inn i et nytt nærmiljø. Barnehage, skole, utsikt, idretts-, og friområder


   

  Næringsliv

  Publisert 04.12.2017 - 17:09
  2000-06-08 03.24.442.jpg

  Integrate renewables: Lysende framtid med energi fra solen

  Det ligger et stort potensial i å fange energi fra sol og vind. Dette potensialet har Integrate Renewables på Forus tenkt å utnytte. Ikke bare i Norge, men på verdensbasis.

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 04.12.2017 - 20:05
  Bilde 47.JPG

  O, jul med sin glede...

  Desember er en travel måned for de fleste. Vi skal rekke å vaske huset, kjøpe gaver, få skrevet årets julekort, bakt 7 slag og ikke minst pyntet til jul både ute og inne.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 04.12.2017 - 19:47
  2000-05-31 06.23.25.jpg

  Bydelsprofilen: Terje Vareberg (69)

  Terje Vareberg er fortsatt glad i å lære og forbereder seg nå på å bli pensjonist. Gradvis.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 04.12.2017 - 17:01
  Bilde 133.JPG

  Privatmegleren

  Vi har en klar strategi: å samle de beste meglerne og gi dem de beste verktøy for lykkes med ditt boligsalg. Skal du selge boligen din bør du ikke legge den ut for salg før du har mottatt et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 04.12.2017 - 14:07
  Bilde 132.JPG

  Scandic Hotell Stavanger Forus

  Dette seks år gamle konferansehotellet som ble etablert som et nisjehotell for møter og konferanser rettet mot oljeindustrien på Forus har hatt noen vanskelige år etter at markedet endret seg ved nedgangen i oljevirksomheten.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 04.09.2017 - 17:15
  ivar sorteringsanlegg212.jpg

  Nytt sorteringsanlegg på Forus

  I 2019 skal IVARs sorteringsanlegg for restavfall, papir og plast være ferdig. Avfallssorteringsanlegget blir det første i verden med et anlegg for industriell produksjon av plastråstoff fra gjenvunnet plastavfall (vaske- og ekstruderingsanlegg), der hele prosessen utføres i én fabrikk.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 05.12.2017 - 17:26

  Jåttå og Hinna historielag – Årbok 7

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 05.12.2017 - 17:17

  Glimt fra lokalhistorien

  Den 19. september 1951 ble Forus yngre kvinneforening stiftet. Ett av formålene var «å samle inn midler til reising av bedehus på Forus».

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 05.12.2017 - 18:24
  Bilde 141.jpg

  Gauseldronningen

  Er hun et vitnesbyrd om at byen vår er eldre enn kirken?

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 05.12.2017 - 18:19
  Bilde 138.JPG

  Sagaen om ein historikar og sagaskribent frå Hinna

  Sagaen om tannlege Edvard Eikill som ble historiker, forfatter og skribent.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 06.12.2017 - 09:39
  IMG_82701.JPG

  Svømmeglede på Gjøvik

  I september gikk Landsstevnet for utviklingshemmede av stabelen på Gjøvik. Madla Svømmeklubb dro avgårde med seks svømmere, én trener og spente foreldre.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 06.12.2017 - 09:21
  Bilde 1. Fellesbilde3.jpg

  Aktiv kickboxing - en ny kvinneidrett i Norge?

  Aktiv kickboxingklubb deltok i ScandinavianOpen 2017 i Bjølsenhallen, Oslo 13. – 14. oktober med 7 utøvere.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 14.05.2017 - 14:15
  HinnAvis startbilde (1)1.jpg

  Greit at vi ikke har naboen på maten

  Trygt, stor hage og kort vei til Sørmarka. Familien Mollan kan ikke tenke seg et bedre sted å bo. I følge levekårsundersøkelsen er de tydeligvis ikke alene om å tenke slik.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 14.05.2017 - 14:05
  Hovedbilde_Thea 3mfb1.JPG

  Ny frisk i Jåttåvågen

  Ved første øyekast kan Jåttåvågen sikkert arte seg som betongkledd med logoer fra olje og finans. 

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 14.05.2017 - 13:54
  Bilde 218.jpg

  En annerledes opplevelse

  Det er kanskje ikke så lett å tenke seg, når man står på Hinnaberget og skuer utover de glaserte takpannene som skinner i solen, men for bare en knapp mannsalder siden, om man hadde stått slik og kikket, ville nesten alt vært grønne enger.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 14.05.2017 - 13:38
  Amalie_Hinnavis21.jpg

  Lite ungdomskriminalitet på Hinna

  Ifølge Stavanger kommunes levekårsundersøkelse er svært få barn og unge på Hinna involvert i kriminalitet. Bydelshuset og Natteravnene arbeider for at det skal forbli slik. 

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 14.05.2017 - 13:21
  EMbo1.jpg

  Et trygt og godt hjem

  EMbo Stavanger er Stavanger kommunes botiltak for enslige mindreårige flyktninger som har fått opphold. En av avdelingene ligger på Hinna. 

  » Les hele saken