Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 04.12.2017 kl. 17:01

  Privatmegleren

  Vi har en klar strategi: å samle de beste meglerne og gi dem de beste verktøy for lykkes med ditt boligsalg. Skal du selge boligen din bør du ikke legge den ut for salg før du har mottatt et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

   

  Dette sier Privatmegleren på sin web-side. Vi har møtt Monica Thomassen fra Hinna som er megler og Fagansvarlig i selskapet for å høre om deres lovnader er tomme ord eller verd å lytte til når du skal kjøpe eller selge hus.

  Hun forteller:

  -Markedet er i ferd med å bedre seg, eller kanskje ordet er normalisere seg. Mange folk har ventet med å selge og noen, de som kanskje måtte har solgt med tap. Den siste tiden ar vi doblet omsetningen, det er flyt i markedet folk kjøper og selger.

  Vi har mange befaringer og verdifastsettelser hvilket vi registrer som en sunn optimisme etter noen år med resesjon her i vårt område.

  Privatmegleren er det stort eiendomsmeglerfirma med kontor i en rekke byer i hele Norge. Her i Stavangerkontoret er vi 13 ansatte inkludert egen fotograf.

  Egen fotograf?

  -Ja både det og faglig gode stylister er viktig når vi legger en annonse om et hussalg ut på nettet eller i avisen så skal det inntrykket bildene gir gjenspeile det kundene ser når man kommer på vising. Ingen av oss hverken kjøper, selger eller vi er tjent med å legge ut «glansbilder» så kommer den potensielle kjøperen og opplever noe helt annet. Det blir helt feil.

  Men er det ikke slik at dere bærer ut inventaret og stetter inn av eget utvalg?

  -Noen ganger er det nødvendig. Vi mennesker innreder jo husene våre helt forskjellig. Derfor er det vår plikt ovenfor selger at vi noen ganger åpner opp og gir kjøper mulighet til å se for seg hvordan de vil ha innredet dette huset. Andre ganger gjør vi nesten ingen ting, vi beholder kanskje det unike.  Som fagfolk må vi ta de rette grep som kan utgjøre titusener i forskjell på salgssummen.

  Derfor forsøker vi alltid å knytte til oss de beste meglerne. Da snakker jeg om de som liker faget og jobber for å gjøre det beste for kundene. De som er eller var i faget for lettjente penger forsvinner som regel ut etter ganske kort tid. En seriøs bransje krever seriøse ærlige og faglig dyktige meglere.

  Som Fagansvarlig er vel du en av sjefene?

  -Nei. fagansvarlig er den av oss inne kontoret som bestyrer og sørger for at vi alle følger de gitte lover og regler. Jeg har en visning i Sandnes rett etter at vi er ferdig med praten så jeg sitter nok ikke på et kontor og sjefer. Jeg har vært i bransjen siden 1999, tok eiendomsmegler studiet 3 år ved BI i Oslo.  

  Folk som skal kjøpe bolig i dag har som regel mere tid til å vurdere alle sider av saken. Noen dyre boliger kan enkelte ganger selges på førstevisning fordi det er noen der ute som har ventet nettopp på akkurat dette tilbudet. Andre ganger tar det tid. Man kjøper seg ikke bare et hus, man kjøper seg inn i et nytt nærmiljø. Barnehage, skole, utsikt, idretts-, og friområder


   

  Næringsliv

  Publisert 20.02.2018 - 11:19
  Slik ser det ute ned fra hullet.JPG

  Bjelland AS - vår «lokale» veibygger

  Byggearbeidene skal være ferdig i oktober, litt på etterskudd.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 19.02.2018 - 12:27
  IMG_0520.jpg

  Bydelsprofilen: Sverre Torgersen

  For Sverre Torgersen har den kristne aktiviteten på Hinna vært det mest sentrale. Han mener Hinna er en god bydel å bo i.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 19.02.2018 - 11:37
  IMG_3182.jpg

  Z Energi - miljø- og energieffektivisering

  Z Energi holder til i Forusparken og driver med forskning og utprøving av bedre metoder for energi effektivisering. Dette er blitt mer aktuelt nå enn i tider da alt innen industrien på Forus gikk på skinner og energisparing var noe man ikke ofret en tanke.

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 20.02.2018 - 10:52
  muscari3.JPG

  Hagespalten: Februar i hagen

  Nå kan du starte arbeidet i hagen! I februar ser vi fram til lysere tider og gleder oss over små spirer som popper opp i hagen. Snøklokker, klosterklokker og krokus spretter opp av den kalde jorda, men ellers ser hagen ganske brun og kjedelig ut på denne tiden.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 19.02.2018 - 11:15
  DSC_01322.jpg

  Kvaleberg - en hall full av spesialister

  Et trygt arbeidsmiljø der det utvikles og kvalifiseres arbeidstakere. En effektiv bedrift som trenger nye oppdrag og der drømmeoppdraget vil være å produsere for lager.

   

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 19.02.2018 - 10:31
  Salg og markedssjef, Gjermund Haugeneset til høyre og avdelingsleder for smart teknologi, Tor Haakon Totland.JPG

  Haga Bolig AS skal bruke Smarthusteknologi

  I et tregt boligmarked setter vi vår lit til smarthus. Vi legger inn en grunnpakke med "smarthusteknologi" i alle nye prosjekter, forteller salgs- og markedssjef, Gjermund Haugeneset og avdelingsleder for smart teknologi, Tor Haakon Totland, i Haga Bolig. I Hindalsveien 7 kan det aller meste styres trådløst.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 20.02.2018 - 17:11
  Bilde 314.jpg

  Glimt fra lokalhistorien

  T. Kilane Kolonial. Les mer i Historielagets årbok nr. 4 - 2014.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 20.02.2018 - 16:50

  Hvem vil du foreslå til bydelsutvalgets Hinnaprisen for 2017

  Kanskje trenger du å klø deg litt i hodet, eller så ramler tanken ned med en gang: jo, har han, hun eller de har virkelig gjort en innsats for kulturlivet og det sosiale livet i Hinna bydel i 2017.  

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 20.02.2018 - 10:33
  Daglig leder foran hovedhallen.JPG

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 20.02.2018 - 10:28
  foto Martine.jpg

  Gausel bydelshus har fått ny fritidsleder

  Martine Bolognini erstatter Elsie Frugaard Steinsvik.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 19.02.2018 - 12:44
  IMG_13762.JPG

  Historisk finalesølv i Oslo

  Hinna Håndball J20 bidro sterkt til historisk finale sølv i Oslo Spektrum.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 06.12.2017 - 09:39
  IMG_82701.JPG

  Svømmeglede på Gjøvik

  I september gikk Landsstevnet for utviklingshemmede av stabelen på Gjøvik. Madla Svømmeklubb dro avgårde med seks svømmere, én trener og spente foreldre.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken