Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Kultur og fritid

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 20.02.2018 kl. 10:33

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  Parken i Lagerveien 13 er gigantisk og med sine 2.700m2 inneholder den alt en moderne adrenalinpark bør ha.  Daglig leder Lars Juhl forteller:

  – Dette er kanskje vår største satsing så langt. Det er en park som har alt av elementer du kan forvente i en internasjonal trampolinepark. Det innebærer, dodgeball, Battle beam, basketball slam-dunk, skumgroper, tårn til å hoppe ut fra og i tillegg flere større overraskelser.

  Den første Rush Trampolinepark ble først etablert i Oslo, men det er nå også åpnet tilsvarende parker i Trondheim, Bergen og her i Stavanger.

  Vi har plass til 130 gjester samtidig og pågangen siden åpningen har vørt stor, ca. 7000 besøkende har vært innom i løpet av den første halvannen uke. Vi er et moderne anlegg med gode rømningsveier så ut fra HMS kan vi faktisk ha hele 440 gjester inne samtidig men det er lite givende å stå i kø i en trampolinepark så vi forholder oss til vår kapasitet på 130 samtidig.

  Vi er ikke et treningssenter, vi er en fornøyelsespark, og ja det må en del ansatte til for å drive parken. Vi er foreløpig 81 ansatte. De fleste er selvsagt deltidsansatte ungdom, studenter. Totalt utgjør det ca. 50 årsverk.

  Det er selvsagt en del erfaringer unge mennesker kan ta med seg også fra slikt arbeid, de lærer plikter og forventninger og å være kollega pluss gode kundekontakter.

  Dette er det vi kan tilby.

  Freehopping; Frihoppeøkter gir deg tilgang til alle våre fasiliteter. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede

  Babysprett; Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Alder 0-5 år.

  Bursdager; Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan de spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «Battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy på, sammen. Parken har så mye variasjon at en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. Vi holder party for barn i grupper på minimum 8 stk.

  Rush after dark; Kom og hopp på våre selvlysende trampoliner mens vi kjører vårt store lys og lydanlegg! Vi har ansiktsmaling og glowsticks!

  Teambuilding Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer.  Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

  Vi kan tilby:

  -Skreddersydde løsninger tilpasset dere

  -Møterom og møteromsfasiliteter

  -Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som blandet annet dodgeball som passer perfekt for en gruppe.

  -Lunsjservering

  Skoler og foreninger, vil dere ha en annerledes gymtime? Skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

  Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

  Er noen interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

  Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler!

  Egenerklæring:

  Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

  Minimumsalder i parken er 4 år.

  Antisklisokker:

  Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan selvsagt også benyttes neste gang du besøker oss.

  Dere flytter inn i lokaler seks minutter fra Leos Lekeland, kan senteret sammenlignes med det?

  – Jeg vil ikke sammenligne oss med tradisjonelle lekeland. Vi er et nytt tilskudd til aktivitetstilbudene i Stavanger, er veldig annerledes enn det man har sett i Norge før og det passer for både barn og voksne, avslutter Lars Juhl.

   

  Rush web side; http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/

   

  Facebook; https://www.facebook.com/rushtrampolinepark.stavanger/

   


   

  Næringsliv

  Publisert 05.12.2018 - 11:44
  Nr 3 - Malgruppen er bade inter nasjonale og norske turister.JPG

  Kameratgjeng fra Hinna bak ny turist-trend

  I mai 2018 startet tre kamerater fra Hinna selskapet Cabin Campers sammen med en campervan-entusiast og handyman fra Hillevåg. 

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 03.12.2018 - 10:34
  DSC_0898.JPG

  Bydelsprofil: Berit Hinna Sørås - Sterkt engasjement for barn og unge

  ”Berit på Sporen” er et begrep som de eldste på Hinna kjenner godt. Berit Hinna Sørås har bodd på Hinna hele sitt liv – eller på Sporen, som familiegården het. 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.12.2018 - 10:48
  SUS-modell når det står ferdig i 2023.png

  SUS2023: Nytt sykehus - arbeidet i full gang

  Tidlig i høst startet arbeidet med veier og infrastruktur til det nye sykehuset. Første byggetrinn skal være innflytningsklart i løpet av 2023. For et par uker siden ble det nye sykehuset kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt.

   

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 03.12.2018 - 10:56
  IMG_3714 2.jpg

  Hagespalten: Jul i hagesenteret

  Julen nærmer seg, og julens blomster har ankommet hagesenteret. Lurer du litt på hvordan de vanligste juleblomstene skal stelles for å få dem til å vare julen igjennom? 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.12.2018 - 10:39
  Nr 3 - Hinna gjengen (f.v.) Elisabeth, Oscar, Anita og Larisa (Jeanette var ikke tilstede da bilde ble tatt).jpg

  Snart 60 år med hårklipp i Hinnasvingen

  Amdal frisør het tidligere Amdalsalongen, og er «frisøren i svingen» på Hinna. Salongen ble startet i Hillevåg i 1943 av Solveig Amdal. Familien og salongen flyttet til Hinnasvingen i 1959. 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:24
  Bilde 319.jpg

  Byggmester BOB tar tak og samfunnsansvar

  -Det begynner å haste for dere som tar tenkt å bytte tak i høst. Vi kommer på gratis befaring og gir deg det råd du trenger for å bestemme deg, sier daglig leder Bernt Morten Birkedal.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 05.12.2018 - 12:14
  DSC_0919.JPG

  Ei spanande og modig kvinne som vart fylkesmann

  Magnhild Meltveit Kleppa har brøyta seg rydning som kvinne i lokalpolitikken på Hjelmeland og har vore pendlar til Oslo i 20 år. Nå dreg ho snart inn årane. Og kva då – ittepå?

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 03.12.2018 - 11:36
  Nr 2 - Lokal koordinator for årets dugnad Vibeke Lavik Bjaanes sammen med sønnen og kollegaer i Deloitte..jpg

  TV-aksjonen i Hinna bydel

  Det var god stemning blant årets bøssebærere til tross for store nedbørsmengder. Dugnaden i år gikk til Kirkens Bymisjon sitt arbeid med å forebygge ensomhet og hjelpe de som blir stående utenfor i samfunnet. Rogaland fylke kom på imponerende andre plass i landet med 25 millioner av totalt 244 millioner på landsbasis.

   

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 05.12.2018 - 11:52
  5- Kulturlab har vært en fest for hele bydelen med mange aktiviteter..jpg

  Det er på Gausel bydelshus det skjer!

  Høsten har blitt en travel periode på Hinna bydelshus, med mange organisasjoner og lag som har valgt oss som møteplass og arena. Dessuten har manage private aktører leid lokalene til familiearrangementer. 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 03.12.2018 - 11:05
  Nr 1 -uten tekst.jpg

  Kunstnerprofil: Helene Egeland

  Helene Egeland (28) fra Hinna er utdannet Art Director og arbeider i dag som illustratør med base i Stavanger. 

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 05.12.2018 - 12:27

  Hinna Miniputturnering – OBOS Cup

  Helgen 20-21. oktober deltok over 492 fotballag og 3300 fotballspillere i en alder fra 6-12 år på Hinna Miniputturneringen på Hinna Stadion. Turneringen er en del av OBOS cupen, som er en av landets største barnefotballturneringer.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 05.12.2018 - 12:21
  Nr 13.jpg

  Hinnaløpet 2018

  Sola skinte og gradestokken viste kun 5 grader under Hinnaløpet i år, lørdag 27. oktober. I etterkant av løpet var det servering på Hinnahuset med blant annet loddtrekning og utdeling av to ansiennitetsutmerkelser for 30 og 25 års deltakelse.

   

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken