Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Kultur og fritid

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 20.02.2018 kl. 10:33

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  Parken i Lagerveien 13 er gigantisk og med sine 2.700m2 inneholder den alt en moderne adrenalinpark bør ha.  Daglig leder Lars Juhl forteller:

  – Dette er kanskje vår største satsing så langt. Det er en park som har alt av elementer du kan forvente i en internasjonal trampolinepark. Det innebærer, dodgeball, Battle beam, basketball slam-dunk, skumgroper, tårn til å hoppe ut fra og i tillegg flere større overraskelser.

  Den første Rush Trampolinepark ble først etablert i Oslo, men det er nå også åpnet tilsvarende parker i Trondheim, Bergen og her i Stavanger.

  Vi har plass til 130 gjester samtidig og pågangen siden åpningen har vørt stor, ca. 7000 besøkende har vært innom i løpet av den første halvannen uke. Vi er et moderne anlegg med gode rømningsveier så ut fra HMS kan vi faktisk ha hele 440 gjester inne samtidig men det er lite givende å stå i kø i en trampolinepark så vi forholder oss til vår kapasitet på 130 samtidig.

  Vi er ikke et treningssenter, vi er en fornøyelsespark, og ja det må en del ansatte til for å drive parken. Vi er foreløpig 81 ansatte. De fleste er selvsagt deltidsansatte ungdom, studenter. Totalt utgjør det ca. 50 årsverk.

  Det er selvsagt en del erfaringer unge mennesker kan ta med seg også fra slikt arbeid, de lærer plikter og forventninger og å være kollega pluss gode kundekontakter.

  Dette er det vi kan tilby.

  Freehopping; Frihoppeøkter gir deg tilgang til alle våre fasiliteter. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede

  Babysprett; Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Alder 0-5 år.

  Bursdager; Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan de spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «Battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy på, sammen. Parken har så mye variasjon at en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. Vi holder party for barn i grupper på minimum 8 stk.

  Rush after dark; Kom og hopp på våre selvlysende trampoliner mens vi kjører vårt store lys og lydanlegg! Vi har ansiktsmaling og glowsticks!

  Teambuilding Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer.  Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

  Vi kan tilby:

  -Skreddersydde løsninger tilpasset dere

  -Møterom og møteromsfasiliteter

  -Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som blandet annet dodgeball som passer perfekt for en gruppe.

  -Lunsjservering

  Skoler og foreninger, vil dere ha en annerledes gymtime? Skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

  Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

  Er noen interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

  Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler!

  Egenerklæring:

  Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

  Minimumsalder i parken er 4 år.

  Antisklisokker:

  Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan selvsagt også benyttes neste gang du besøker oss.

  Dere flytter inn i lokaler seks minutter fra Leos Lekeland, kan senteret sammenlignes med det?

  – Jeg vil ikke sammenligne oss med tradisjonelle lekeland. Vi er et nytt tilskudd til aktivitetstilbudene i Stavanger, er veldig annerledes enn det man har sett i Norge før og det passer for både barn og voksne, avslutter Lars Juhl.

   

  Rush web side; http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/

   

  Facebook; https://www.facebook.com/rushtrampolinepark.stavanger/

   


   

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:30
  20064524-020.jpg

  Attende: Verdifull jobb til alle

  Flotte og flinke arbeidstakere gjør en fremragende jobb på Attende. Bedriften konkurrerer på lik linje med andre produksjonsbedrifter i et krevende marked. Nå ønsker de flere samarbeidsbedrifter.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 07.05.2018 - 09:39
  DSC_0331.JPG

  Bydelsprofil: Ivar Røysland (90)

  Vi møter en høyreist, staut og ungdommelig nittiåring på Hinna. Ivar Røysland og kona Johanna trives godt i bydelen der de har bodd i 60 år.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:17
  Bilde 152.jpg

  Våre lokale eksperter på lyd og bilde

  Showroom leverte lyd og bilde til super suksessen på Festplassen i Hinna Park på ettervinterens kaldeste dag. Da brølene til Dovregubben i sin hall gjallet mellom bygningen i jåttåvågen og samlet oppimot 700 for det meste barn og unge foran storskjermen deres.

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 07.05.2018 - 10:09
  krydder.JPG

  Hagespalten: Mai i hagen

  Etter en lang og kald vår har endelig temperaturen steget såpass at det er kjekt å jobbe i hagen.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.05.2018 - 10:59
  Bilde 317.jpg

  Ramirent på Gausel er mer enn utleie av maskiner og stillaser

  Ramirent er representert i 10 land og har 2800 ansatte, hvorav 440 er i Norge fordelt på 40 utleiesteder. På Gausel er vi totalt 14 ansatte forteller Solveig Hellstrøm som er Regionsjef Vestlandet, det vil si en kvinnelig sjef for Ramirent sine utleiesteder i de 4 Vestlandsfylkene.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.05.2018 - 10:49
  Bilde 229.jpg

  Kolumbus her og nå, og i fremtiden

  Kolumbus har som mål å få flest mulig til å sette bilen hjemme og heller reise kollektivt, sykle eller gå til jobb, skole og fritidsaktiviteter. Dette er i tråd med regjeringens og fylkeskommunens nullvekstmål. For å nå dette målet har vi sett oss nødt til å gjøre til dels store justeringer i det etablerte rutetilbudet.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 07.05.2018 - 10:55
  Bilde 1 Hinnasenteret.jpg

  Hinnasenteret et kurs- og aktivitetssenter

  I Hinnasenteret kan man finne en rekke kurs og aktiviteter som kanskje er det rette nettopp for deg. De aller fleste man kommer i kontakt med her i bydelen tror at Hinnasenteret er et sted med kristne aktiviteter styrt av Hinna kirke. Det er en myte

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 07.05.2018 - 09:57
  Bilde 226.jpg

  Jåttåvågen Båtforening 50 år

  Jåttåvågen Båtforening fyller 50 år lørdag 16 juni. På jubileumsdagen vil det bli diverse aktiviteter for å feire dagen i og omkring båthavna og klubbhuset i Jåttåvågen i kjernetiden 11 til 15 forteller, Svein Olav Joakimsen og Egil Schanche, styremedlemmer i foreningen og de to som er ansvarlig for jubileumsarrangementet 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 09.05.2018 - 10:09
  Liggende bilde.jpg

  Kongens fortjenestemedalje til Signe Godeset Figved

  Det er velkjent i hele bydelen at vår alles kjære, respekterte, omsorgsfulle og med en tanker for alle, tidligere lærer ved Jåtten skole, Signe Godeset Figved, ble tildelt Kongens fortjenestemedalje. Medaljen ble overrakt av Fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa på en stor tilstelning på Jåtten skole mandag 19. februar.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 07.05.2018 - 18:24
  DSC_0303.JPG

  Kultur på tvers

  Det er på bydelshuset det skjer!

  Av Martine Bolognini

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.05.2018 - 12:32
  DSC_01842.JPG

  ROGALAND RIDEKLUBB: Aktiv siden 1967

  Lengst vest i Hinna bydel ligger Rogaland Rideklubb. Klubben har rundt 320 medlemmer, 13 hester i rideskolen og 32 privateide hester som leier plass.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.05.2018 - 10:14
  Bilde113.jpg

  Mathias Grøsfjeld (14) fra Hinna Norgesmesteren junior i Squash

  Etter 22 år fikk Hafrsfjord squashklubb sin første norgesmester. Mathias Grøsfjeld (14) fra Hinna ble norgesmester under junior squash-NM i Bergen første helg etter påske.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken