Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Kultur og fritid

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 20.02.2018 kl. 10:33

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  Parken i Lagerveien 13 er gigantisk og med sine 2.700m2 inneholder den alt en moderne adrenalinpark bør ha.  Daglig leder Lars Juhl forteller:

  – Dette er kanskje vår største satsing så langt. Det er en park som har alt av elementer du kan forvente i en internasjonal trampolinepark. Det innebærer, dodgeball, Battle beam, basketball slam-dunk, skumgroper, tårn til å hoppe ut fra og i tillegg flere større overraskelser.

  Den første Rush Trampolinepark ble først etablert i Oslo, men det er nå også åpnet tilsvarende parker i Trondheim, Bergen og her i Stavanger.

  Vi har plass til 130 gjester samtidig og pågangen siden åpningen har vørt stor, ca. 7000 besøkende har vært innom i løpet av den første halvannen uke. Vi er et moderne anlegg med gode rømningsveier så ut fra HMS kan vi faktisk ha hele 440 gjester inne samtidig men det er lite givende å stå i kø i en trampolinepark så vi forholder oss til vår kapasitet på 130 samtidig.

  Vi er ikke et treningssenter, vi er en fornøyelsespark, og ja det må en del ansatte til for å drive parken. Vi er foreløpig 81 ansatte. De fleste er selvsagt deltidsansatte ungdom, studenter. Totalt utgjør det ca. 50 årsverk.

  Det er selvsagt en del erfaringer unge mennesker kan ta med seg også fra slikt arbeid, de lærer plikter og forventninger og å være kollega pluss gode kundekontakter.

  Dette er det vi kan tilby.

  Freehopping; Frihoppeøkter gir deg tilgang til alle våre fasiliteter. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede

  Babysprett; Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Alder 0-5 år.

  Bursdager; Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan de spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «Battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy på, sammen. Parken har så mye variasjon at en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. Vi holder party for barn i grupper på minimum 8 stk.

  Rush after dark; Kom og hopp på våre selvlysende trampoliner mens vi kjører vårt store lys og lydanlegg! Vi har ansiktsmaling og glowsticks!

  Teambuilding Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer.  Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

  Vi kan tilby:

  -Skreddersydde løsninger tilpasset dere

  -Møterom og møteromsfasiliteter

  -Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som blandet annet dodgeball som passer perfekt for en gruppe.

  -Lunsjservering

  Skoler og foreninger, vil dere ha en annerledes gymtime? Skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

  Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

  Er noen interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

  Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler!

  Egenerklæring:

  Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

  Minimumsalder i parken er 4 år.

  Antisklisokker:

  Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan selvsagt også benyttes neste gang du besøker oss.

  Dere flytter inn i lokaler seks minutter fra Leos Lekeland, kan senteret sammenlignes med det?

  – Jeg vil ikke sammenligne oss med tradisjonelle lekeland. Vi er et nytt tilskudd til aktivitetstilbudene i Stavanger, er veldig annerledes enn det man har sett i Norge før og det passer for både barn og voksne, avslutter Lars Juhl.

   

  Rush web side; http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/

   

  Facebook; https://www.facebook.com/rushtrampolinepark.stavanger/

   


   

  Næringsliv

  Publisert 20.02.2018 - 11:19
  Slik ser det ute ned fra hullet.JPG

  Bjelland AS - vår «lokale» veibygger

  Byggearbeidene skal være ferdig i oktober, litt på etterskudd.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 19.02.2018 - 12:27
  IMG_0520.jpg

  Bydelsprofilen: Sverre Torgersen

  For Sverre Torgersen har den kristne aktiviteten på Hinna vært det mest sentrale. Han mener Hinna er en god bydel å bo i.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 19.02.2018 - 11:37
  IMG_3182.jpg

  Z Energi - miljø- og energieffektivisering

  Z Energi holder til i Forusparken og driver med forskning og utprøving av bedre metoder for energi effektivisering. Dette er blitt mer aktuelt nå enn i tider da alt innen industrien på Forus gikk på skinner og energisparing var noe man ikke ofret en tanke.

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 20.02.2018 - 10:52
  muscari3.JPG

  Hagespalten: Februar i hagen

  Nå kan du starte arbeidet i hagen! I februar ser vi fram til lysere tider og gleder oss over små spirer som popper opp i hagen. Snøklokker, klosterklokker og krokus spretter opp av den kalde jorda, men ellers ser hagen ganske brun og kjedelig ut på denne tiden.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 19.02.2018 - 11:15
  DSC_01322.jpg

  Kvaleberg - en hall full av spesialister

  Et trygt arbeidsmiljø der det utvikles og kvalifiseres arbeidstakere. En effektiv bedrift som trenger nye oppdrag og der drømmeoppdraget vil være å produsere for lager.

   

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 19.02.2018 - 10:31
  Salg og markedssjef, Gjermund Haugeneset til høyre og avdelingsleder for smart teknologi, Tor Haakon Totland.JPG

  Haga Bolig AS skal bruke Smarthusteknologi

  I et tregt boligmarked setter vi vår lit til smarthus. Vi legger inn en grunnpakke med "smarthusteknologi" i alle nye prosjekter, forteller salgs- og markedssjef, Gjermund Haugeneset og avdelingsleder for smart teknologi, Tor Haakon Totland, i Haga Bolig. I Hindalsveien 7 kan det aller meste styres trådløst.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 20.02.2018 - 17:11
  Bilde 314.jpg

  Glimt fra lokalhistorien

  T. Kilane Kolonial. Les mer i Historielagets årbok nr. 4 - 2014.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 20.02.2018 - 16:50

  Hvem vil du foreslå til bydelsutvalgets Hinnaprisen for 2017

  Kanskje trenger du å klø deg litt i hodet, eller så ramler tanken ned med en gang: jo, har han, hun eller de har virkelig gjort en innsats for kulturlivet og det sosiale livet i Hinna bydel i 2017.  

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 20.02.2018 - 10:33
  Daglig leder foran hovedhallen.JPG

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 20.02.2018 - 10:28
  foto Martine.jpg

  Gausel bydelshus har fått ny fritidsleder

  Martine Bolognini erstatter Elsie Frugaard Steinsvik.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 19.02.2018 - 12:44
  IMG_13762.JPG

  Historisk finalesølv i Oslo

  Hinna Håndball J20 bidro sterkt til historisk finale sølv i Oslo Spektrum.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 06.12.2017 - 09:39
  IMG_82701.JPG

  Svømmeglede på Gjøvik

  I september gikk Landsstevnet for utviklingshemmede av stabelen på Gjøvik. Madla Svømmeklubb dro avgårde med seks svømmere, én trener og spente foreldre.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken