Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Kultur og fritid

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 20.02.2018 kl. 10:33

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  Parken i Lagerveien 13 er gigantisk og med sine 2.700m2 inneholder den alt en moderne adrenalinpark bør ha.  Daglig leder Lars Juhl forteller:

  – Dette er kanskje vår største satsing så langt. Det er en park som har alt av elementer du kan forvente i en internasjonal trampolinepark. Det innebærer, dodgeball, Battle beam, basketball slam-dunk, skumgroper, tårn til å hoppe ut fra og i tillegg flere større overraskelser.

  Den første Rush Trampolinepark ble først etablert i Oslo, men det er nå også åpnet tilsvarende parker i Trondheim, Bergen og her i Stavanger.

  Vi har plass til 130 gjester samtidig og pågangen siden åpningen har vørt stor, ca. 7000 besøkende har vært innom i løpet av den første halvannen uke. Vi er et moderne anlegg med gode rømningsveier så ut fra HMS kan vi faktisk ha hele 440 gjester inne samtidig men det er lite givende å stå i kø i en trampolinepark så vi forholder oss til vår kapasitet på 130 samtidig.

  Vi er ikke et treningssenter, vi er en fornøyelsespark, og ja det må en del ansatte til for å drive parken. Vi er foreløpig 81 ansatte. De fleste er selvsagt deltidsansatte ungdom, studenter. Totalt utgjør det ca. 50 årsverk.

  Det er selvsagt en del erfaringer unge mennesker kan ta med seg også fra slikt arbeid, de lærer plikter og forventninger og å være kollega pluss gode kundekontakter.

  Dette er det vi kan tilby.

  Freehopping; Frihoppeøkter gir deg tilgang til alle våre fasiliteter. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede

  Babysprett; Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Alder 0-5 år.

  Bursdager; Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan de spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «Battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy på, sammen. Parken har så mye variasjon at en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. Vi holder party for barn i grupper på minimum 8 stk.

  Rush after dark; Kom og hopp på våre selvlysende trampoliner mens vi kjører vårt store lys og lydanlegg! Vi har ansiktsmaling og glowsticks!

  Teambuilding Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer.  Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

  Vi kan tilby:

  -Skreddersydde løsninger tilpasset dere

  -Møterom og møteromsfasiliteter

  -Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som blandet annet dodgeball som passer perfekt for en gruppe.

  -Lunsjservering

  Skoler og foreninger, vil dere ha en annerledes gymtime? Skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

  Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

  Er noen interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

  Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler!

  Egenerklæring:

  Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

  Minimumsalder i parken er 4 år.

  Antisklisokker:

  Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan selvsagt også benyttes neste gang du besøker oss.

  Dere flytter inn i lokaler seks minutter fra Leos Lekeland, kan senteret sammenlignes med det?

  – Jeg vil ikke sammenligne oss med tradisjonelle lekeland. Vi er et nytt tilskudd til aktivitetstilbudene i Stavanger, er veldig annerledes enn det man har sett i Norge før og det passer for både barn og voksne, avslutter Lars Juhl.

   

  Rush web side; http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/

   

  Facebook; https://www.facebook.com/rushtrampolinepark.stavanger/

   


   

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:24
  Bilde 321.jpg

  Byggmester BOB tar tak og samfunnsansvar

  -Det begynner å haste for dere som tar tenkt å bytte tak i høst. Vi kommer på gratis befaring og gir deg det råd du trenger for å bestemme deg, sier daglig leder Bernt Morten Birkedal.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 03.09.2018 - 22:34
  DSC_0432.JPG

  Bydelsprofil: Veronica Simoné Fjeld - Tenk mindre - lev mer!

  Småbarnsmor, samboer, søster, tante, venn, strikkekåna, rå på kryssord og hekta på sosiale medier. Og så er hun medlem i Norske Kvinners Sanitetsforening.

   

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:11
  Fasade_Jåttåflaten_27_DSC1907.jpg

  Wintershall - kommet for å bli

  Lengst ute i Jåttåvågen ved det skjeve tårnet ligger kontorlokalene til oljeselskapet Wintershall. Selskapet med det litt vanskelige navnet som uttales ´Vinters-hall´.

   

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 03.09.2018 - 22:49
  eplehekk.jpg

  Hagespalten: Høst i hagen

  Sensommer og høst er en fin tid å plante bærbusker og frukttrær på. Epletreet er mest populært.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 22:06
  jattavagveien10_5KA37954.jpg

  Aker BP blir på Hinna

  Ny vekst har resultert i flere ansatte. Spørsmålet om kontorbygget var stort nok, dukket opp. Nå har selskapet spredt seg i flere bygg i Hinna Park. 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:30
  20064524-014-21.jpg

  Attende: Verdifull jobb til alle

  Flotte og flinke arbeidstakere gjør en fremragende jobb på Attende. Bedriften konkurrerer på lik linje med andre produksjonsbedrifter i et krevende marked. Nå ønsker de flere samarbeidsbedrifter.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 04.09.2018 - 18:10
  Bilde 1.jpg

  .....Bare en luftetur

  Nytt hefte med lufteturer for Hinna bydel kommer ut sommeren 2019. Har du gode forslag? 

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 04.09.2018 - 17:09
  Bilde 1 Leif Arild.jpg

  Hinna Rør - en liten bedrift med kvalifiserte rørleggere

   

  Hinna Rør har sitt kontor og et lite delelager i Liveien på sentrale Hinna og ledes av Leif Arild Michaelsen. Dette er bedriften for alle i bydelen som trenger hjelp med rørleggerarbeid. Det er et lite firma med kort reaksjonstid som er lett å tilkalle og kjøreavstanden er kort til der du bor.

   

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:48
  DSC_0301.JPG

  Kultur på tvers

  Dette skjer på bydelshuset: 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:26
  Bilde 156.jpg

  Hinnaprisen 2017

  Hinnaprisen for 2017 ble som vanlig utdelt under 17. maifeiringen på Jåtten skole.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 04.09.2018 - 17:58
  Bilde Lotte og Maria2.jpg

  Nordisk- og norgesmestere i riding av islandshest

  Under Norgesmesterskapet for islandshest i Grimstad i juli gikk Maria Gjellestad Bosvik fra Vaulen og Lotte Thoresen fra Hinna til topps i flere disipliner. 

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 04.09.2018 - 17:21
  Pinnebrød4.jpg

  Den STORE familiedagen

  For alle turvenner i Hinna bydel, medlemmer av Stavanger Turistforening og ellers alle friluftsmennesker og de som liker å gå på tur.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken