Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Kultur og fritid

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 20.02.2018 kl. 10:33

  Rush Trampolinepark - endelig i Stavanger

  I januar åpnet Rush Trampolinepark sin nyeste, største og absolutt mest varierte trampolinepark på Forus.

  Parken i Lagerveien 13 er gigantisk og med sine 2.700m2 inneholder den alt en moderne adrenalinpark bør ha.  Daglig leder Lars Juhl forteller:

  – Dette er kanskje vår største satsing så langt. Det er en park som har alt av elementer du kan forvente i en internasjonal trampolinepark. Det innebærer, dodgeball, Battle beam, basketball slam-dunk, skumgroper, tårn til å hoppe ut fra og i tillegg flere større overraskelser.

  Den første Rush Trampolinepark ble først etablert i Oslo, men det er nå også åpnet tilsvarende parker i Trondheim, Bergen og her i Stavanger.

  Vi har plass til 130 gjester samtidig og pågangen siden åpningen har vørt stor, ca. 7000 besøkende har vært innom i løpet av den første halvannen uke. Vi er et moderne anlegg med gode rømningsveier så ut fra HMS kan vi faktisk ha hele 440 gjester inne samtidig men det er lite givende å stå i kø i en trampolinepark så vi forholder oss til vår kapasitet på 130 samtidig.

  Vi er ikke et treningssenter, vi er en fornøyelsespark, og ja det må en del ansatte til for å drive parken. Vi er foreløpig 81 ansatte. De fleste er selvsagt deltidsansatte ungdom, studenter. Totalt utgjør det ca. 50 årsverk.

  Det er selvsagt en del erfaringer unge mennesker kan ta med seg også fra slikt arbeid, de lærer plikter og forventninger og å være kollega pluss gode kundekontakter.

  Dette er det vi kan tilby.

  Freehopping; Frihoppeøkter gir deg tilgang til alle våre fasiliteter. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede

  Babysprett; Vi har spesielle tider hvor de aller minste kan boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Alder 0-5 år.

  Bursdager; Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme. Her kan de spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «Battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i hallen. Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy på, sammen. Parken har så mye variasjon at en bursdag hos oss like populær blant de yngste som hos tenåringene. Vi holder party for barn i grupper på minimum 8 stk.

  Rush after dark; Kom og hopp på våre selvlysende trampoliner mens vi kjører vårt store lys og lydanlegg! Vi har ansiktsmaling og glowsticks!

  Teambuilding Ta med kollegaene på teambuilding eller på et annerledes lunsjmøte. Vi kan være vertskap for alle typer private forretningsarrangementer.  Med trampoliner fra vegg-til-vegg, i tillegg til våre fasiliteter med servering og møterom er dere garantert en strålende opplevelse.

  Vi kan tilby:

  -Skreddersydde løsninger tilpasset dere

  -Møterom og møteromsfasiliteter

  -Spretten aktivitet i hallen med eller uten instruktør. Vi har også mange fine lagøvelser som blandet annet dodgeball som passer perfekt for en gruppe.

  -Lunsjservering

  Skoler og foreninger, vil dere ha en annerledes gymtime? Skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

  Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

  Er noen interessert i lengre avtaler med oss for alternativ trening, ta kontakt!

  Vi gir gode tilbud til alle foreninger og skoler!

  Egenerklæring:

  Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Barn under 18 år må ha signatur fra foreldre eller verge. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se egen knapp "egenerklæring". En egenerklæring, signert av en foresatt, er gyldig i 1 år. Det er ikke nødvendig å printe ut erklæringen da den elektronisk registreres direkte inn i våre systemer. Hvis du er usikker på om din egenerklæring fortsatt er gyldig, ta kontakt med oss i resepsjonen eller signer en ny som ligger tilgjengelig på våre nettsider.

  Minimumsalder i parken er 4 år.

  Antisklisokker:

  Av hygiene- og sikkerhetsmessige årsaker, er Rush antiskli-sokker obligatorisk for alle våre besøkende. Rushsokker kan bestilles online sammen med billetten eller kjøpes når du kommer i parken. De obligatoriske Rush sokkene kan selvsagt også benyttes neste gang du besøker oss.

  Dere flytter inn i lokaler seks minutter fra Leos Lekeland, kan senteret sammenlignes med det?

  – Jeg vil ikke sammenligne oss med tradisjonelle lekeland. Vi er et nytt tilskudd til aktivitetstilbudene i Stavanger, er veldig annerledes enn det man har sett i Norge før og det passer for både barn og voksne, avslutter Lars Juhl.

   

  Rush web side; http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/

   

  Facebook; https://www.facebook.com/rushtrampolinepark.stavanger/

   


   

  Kultur og fritid

  Publisert 12.05.2019 - 21:44
  Gausel logo square.jpg

  Det er på Gausel bydelshus det skjer!

  Hinna bydel er en veldig aktiv og flerkulturell bydel. Gausel bydelshus representerer en viktig møteplass på tvers av generasjoner hvor organisasjoner og privat næringsliv skaper et levende hus fullt med aktiviteter, feiringer, samlinger og mye mer.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 12.05.2019 - 21:26
  Nr 1 - Leder i Hinna Sanitetsforening (f.v.) Mia Hetland og Marianne Osland finner frem Maiblomstene.jpg

  Hinna Sanitetsforening ringer våren inn med Maiblomster

  På Idunhuset på Hinna samles ukentlig medlemmer fra Hinna Sanitetsforening for møter og aktiviteter. Tirsdag 9. april var det Kløvertur og strikkekafé som står på agendaen, i tillegg skal det forberedes til salg av Maiblomster.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 18.02.2019 - 16:29

  Hvem vil du foreslå til Hinnaprisen for 2018?

  Kanskje trenger du å klø deg litt i hodet, eller så ramler tanken ned med en gang: jo, han har virkelig gjort en innsats for kulturlivet og det sosiale livet i Hinna bydel i 2018.  Eller hun? Eller de?

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 18.02.2019 - 16:06
  bilde 232.jpg

  Kultur på tvers

  Det er på Gausel bydelshus det skjer!

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 05.12.2018 - 11:52
  5- Kulturlab har vært en fest for hele bydelen med mange aktiviteter..jpg

  Det er på Gausel bydelshus det skjer!

  Høsten har blitt en travel periode på Hinna bydelshus, med mange organisasjoner og lag som har valgt oss som møteplass og arena. Dessuten har manage private aktører leid lokalene til familiearrangementer. 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 03.12.2018 - 11:05
  Nr 1 -uten tekst.jpg

  Kunstnerprofil: Helene Egeland

  Helene Egeland (28) fra Hinna er utdannet Art Director og arbeider i dag som illustratør med base i Stavanger. 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:48
  DSC_0301.JPG

  Kultur på tvers

  Dette skjer på bydelshuset: 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:26
  Bilde 156.jpg

  Hinnaprisen 2017

  Hinnaprisen for 2017 ble som vanlig utdelt under 17. maifeiringen på Jåtten skole.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 09.05.2018 - 10:09
  Liggende bilde.jpg

  Kongens fortjenestemedalje til Signe Godeset Figved

  Det er velkjent i hele bydelen at vår alles kjære, respekterte, omsorgsfulle og med en tanker for alle, tidligere lærer ved Jåtten skole, Signe Godeset Figved, ble tildelt Kongens fortjenestemedalje. Medaljen ble overrakt av Fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa på en stor tilstelning på Jåtten skole mandag 19. februar.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 07.05.2018 - 18:24
  DSC_0303.JPG

  Kultur på tvers

  Det er på bydelshuset det skjer!

  Av Martine Bolognini

  » Les hele saken