Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 09.05.2018 kl. 10:17

  Våre lokale eksperter på lyd og bilde

  Showroom leverte lyd og bilde til super suksessen på Festplassen i Hinna Park på ettervinterens kaldeste dag. Da brølene til Dovregubben i sin hall gjallet mellom bygningen i jåttåvågen og samlet oppimot 700 for det meste barn og unge foran storskjermen deres.

  Hvem er Showroom

  Dette er en ung bedrift, den ble etablert i 2005 av Steffen Czybulla. I 2009 kom Roy Livar Vigdel inn, de to står som eiere i dag.  Vi snakket med Roy Livar. Vi er totalt 8 ansatt i bedriften men har representanter i Bergen og Haugesund.

  Hvar gjør Showroom

  Showroom er en erfaren AV-Integratør, som besitter unik kompetanse på Audio-Visuelle løsninger sier de på sin web side: http://www.showroom-stavanger.no/hjem. -Dette går forholdsvis bra forteller Vigdel. Vi har hatt prosjekter fra Harstad i nord til Kristiansand i sør og Of Shore.

  Videokonferanse

  -Videokonferanser har vært i bruk i mange miljøer fra tidlig 90 tall, men med dagens klima og miljø skjerping blir det mer og mer aktuelt å kutte ned på reisedager i jobbsammenheng. Vi kan tilby videokonferanseutstyr for den minste pc-klient til store samhandlingsrom for å dekke dette behovet.

  Design av Løsning

  -Å sette sammen en teknisk løsning er meningsløst hvis vi ikke forstår kundens målsetting med løsningen og brukernes behov. Vårt mål med AV-løsningen er at den skal fungere, samt være diskret integrert i innredningen. Løsningene skal være intuitive å bruke. Er du i tvil om hvilket utstyr du trenger eller hva som passer dine behov tilbyr gratis befaring og setter opp tilbud som passer deg eller din bedrift eller virksomhet. Vi fortar selvsagt installasjon på en sikker og rask måte.

  Vedlikehold/Opplæring /Kurs Service

  -Regelmessig vedlikehold og kontroll er viktig for utstyret til enhver tid virker som det skal. Vi tilbyr derfor serviceavtaler til de som ønsk r det og vi har i dag omtrent 600 aktive kunder på dette området. Showroom har sertifiserte SMART Board kursholdere så vi kan tilby kurs både for undervisningssektoren og bedriftsmarkedet.

  Kan du nevne noen prosjekter dere er kjent for?

  -Siden inngangen til dette intervjuet var utekinoen på Hinna Park får jeg vel nevne Snøkino i Sirdal, mange kjenner til det arrangementet som er gjennomført på 5.året. Det spesielle med dette er at vi bare setter opp en prosjektør og viser filmen ved å lyse direkte på en snøskavl, som er litt bearbeidet og noenlunde flatpakke skavl selvfølgelig.

  Så står vi for Lyd og bilde i Dnb arena, mange Oilers fans kan sikket bekrefte at de er fornøyd med resultatet. Og innen dette felte kan jeg nevne at vi har fått oppdrag om å fikse friskmelde reklameskjermen rundt banen på det som til nå har vært kjent som Viking stadion.

  Vi har agentur på mange meget gode produkter og vi leverer skjermer tilpasset ethvert formål. Noe av det nyeste vi har er den roterende super flat skjerme fra LG med bilde på begge sider. Et alternativ for å erstatte de mer kjente «kasselignede» med en skjerm i hver himmelretning., og på lyd nevner jeg kun BOSE. Her kan vi levere anlegg som passer til store forsamlinger på 2000 mennesker ned til 40 - 50.

  Utleie

  Vi leier ut audiovisuelt utstyr til mange arrangementer fra fødselsdags selskaper til idrettsarrangementer, noe for enhver anledning som vi kan skreddersy for deg. Det største og dyreste vi har vil koste deg opptil 25 000 pr dag.

  Hjemmemarkedet.

  Vi installerer selvsagte alt i hjemmet ditt om du ønsker det. Smart hus er ikke bare elektronisk lås og tenning av lys. Det innebærer i våre øyne også lyd og bilde. Du trenger kanskje kun å trukke på en knapp på mobilen eller kontroll platen/enheten din så kommer lyd, lys, bilde på som du ønsker i hele huset ditt. Vi kan tilby alt fra små, enkle og rimelige paneler for å styre enkle komponenter til store system som kan styre det meste av komponenter.

   

   


   

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:30
  20064524-020.jpg

  Attende: Verdifull jobb til alle

  Flotte og flinke arbeidstakere gjør en fremragende jobb på Attende. Bedriften konkurrerer på lik linje med andre produksjonsbedrifter i et krevende marked. Nå ønsker de flere samarbeidsbedrifter.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 07.05.2018 - 09:39
  DSC_0331.JPG

  Bydelsprofil: Ivar Røysland (90)

  Vi møter en høyreist, staut og ungdommelig nittiåring på Hinna. Ivar Røysland og kona Johanna trives godt i bydelen der de har bodd i 60 år.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:17
  Bilde 152.jpg

  Våre lokale eksperter på lyd og bilde

  Showroom leverte lyd og bilde til super suksessen på Festplassen i Hinna Park på ettervinterens kaldeste dag. Da brølene til Dovregubben i sin hall gjallet mellom bygningen i jåttåvågen og samlet oppimot 700 for det meste barn og unge foran storskjermen deres.

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 07.05.2018 - 10:09
  krydder.JPG

  Hagespalten: Mai i hagen

  Etter en lang og kald vår har endelig temperaturen steget såpass at det er kjekt å jobbe i hagen.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.05.2018 - 10:59
  Bilde 317.jpg

  Ramirent på Gausel er mer enn utleie av maskiner og stillaser

  Ramirent er representert i 10 land og har 2800 ansatte, hvorav 440 er i Norge fordelt på 40 utleiesteder. På Gausel er vi totalt 14 ansatte forteller Solveig Hellstrøm som er Regionsjef Vestlandet, det vil si en kvinnelig sjef for Ramirent sine utleiesteder i de 4 Vestlandsfylkene.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.05.2018 - 10:49
  Bilde 229.jpg

  Kolumbus her og nå, og i fremtiden

  Kolumbus har som mål å få flest mulig til å sette bilen hjemme og heller reise kollektivt, sykle eller gå til jobb, skole og fritidsaktiviteter. Dette er i tråd med regjeringens og fylkeskommunens nullvekstmål. For å nå dette målet har vi sett oss nødt til å gjøre til dels store justeringer i det etablerte rutetilbudet.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 07.05.2018 - 10:55
  Bilde 1 Hinnasenteret.jpg

  Hinnasenteret et kurs- og aktivitetssenter

  I Hinnasenteret kan man finne en rekke kurs og aktiviteter som kanskje er det rette nettopp for deg. De aller fleste man kommer i kontakt med her i bydelen tror at Hinnasenteret er et sted med kristne aktiviteter styrt av Hinna kirke. Det er en myte

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 07.05.2018 - 09:57
  Bilde 226.jpg

  Jåttåvågen Båtforening 50 år

  Jåttåvågen Båtforening fyller 50 år lørdag 16 juni. På jubileumsdagen vil det bli diverse aktiviteter for å feire dagen i og omkring båthavna og klubbhuset i Jåttåvågen i kjernetiden 11 til 15 forteller, Svein Olav Joakimsen og Egil Schanche, styremedlemmer i foreningen og de to som er ansvarlig for jubileumsarrangementet 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 09.05.2018 - 10:09
  Liggende bilde.jpg

  Kongens fortjenestemedalje til Signe Godeset Figved

  Det er velkjent i hele bydelen at vår alles kjære, respekterte, omsorgsfulle og med en tanker for alle, tidligere lærer ved Jåtten skole, Signe Godeset Figved, ble tildelt Kongens fortjenestemedalje. Medaljen ble overrakt av Fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa på en stor tilstelning på Jåtten skole mandag 19. februar.

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 07.05.2018 - 18:24
  DSC_0303.JPG

  Kultur på tvers

  Det er på bydelshuset det skjer!

  Av Martine Bolognini

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.05.2018 - 12:32
  DSC_01842.JPG

  ROGALAND RIDEKLUBB: Aktiv siden 1967

  Lengst vest i Hinna bydel ligger Rogaland Rideklubb. Klubben har rundt 320 medlemmer, 13 hester i rideskolen og 32 privateide hester som leier plass.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.05.2018 - 10:14
  Bilde113.jpg

  Mathias Grøsfjeld (14) fra Hinna Norgesmesteren junior i Squash

  Etter 22 år fikk Hafrsfjord squashklubb sin første norgesmester. Mathias Grøsfjeld (14) fra Hinna ble norgesmester under junior squash-NM i Bergen første helg etter påske.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken