Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 09.05.2018 kl. 10:17

  Våre lokale eksperter på lyd og bilde

  Showroom leverte lyd og bilde til super suksessen på Festplassen i Hinna Park på ettervinterens kaldeste dag. Da brølene til Dovregubben i sin hall gjallet mellom bygningen i jåttåvågen og samlet oppimot 700 for det meste barn og unge foran storskjermen deres.

  Hvem er Showroom

  Dette er en ung bedrift, den ble etablert i 2005 av Steffen Czybulla. I 2009 kom Roy Livar Vigdel inn, de to står som eiere i dag.  Vi snakket med Roy Livar. Vi er totalt 8 ansatt i bedriften men har representanter i Bergen og Haugesund.

  Hvar gjør Showroom

  Showroom er en erfaren AV-Integratør, som besitter unik kompetanse på Audio-Visuelle løsninger sier de på sin web side: http://www.showroom-stavanger.no/hjem. -Dette går forholdsvis bra forteller Vigdel. Vi har hatt prosjekter fra Harstad i nord til Kristiansand i sør og Of Shore.

  Videokonferanse

  -Videokonferanser har vært i bruk i mange miljøer fra tidlig 90 tall, men med dagens klima og miljø skjerping blir det mer og mer aktuelt å kutte ned på reisedager i jobbsammenheng. Vi kan tilby videokonferanseutstyr for den minste pc-klient til store samhandlingsrom for å dekke dette behovet.

  Design av Løsning

  -Å sette sammen en teknisk løsning er meningsløst hvis vi ikke forstår kundens målsetting med løsningen og brukernes behov. Vårt mål med AV-løsningen er at den skal fungere, samt være diskret integrert i innredningen. Løsningene skal være intuitive å bruke. Er du i tvil om hvilket utstyr du trenger eller hva som passer dine behov tilbyr gratis befaring og setter opp tilbud som passer deg eller din bedrift eller virksomhet. Vi fortar selvsagt installasjon på en sikker og rask måte.

  Vedlikehold/Opplæring /Kurs Service

  -Regelmessig vedlikehold og kontroll er viktig for utstyret til enhver tid virker som det skal. Vi tilbyr derfor serviceavtaler til de som ønsk r det og vi har i dag omtrent 600 aktive kunder på dette området. Showroom har sertifiserte SMART Board kursholdere så vi kan tilby kurs både for undervisningssektoren og bedriftsmarkedet.

  Kan du nevne noen prosjekter dere er kjent for?

  -Siden inngangen til dette intervjuet var utekinoen på Hinna Park får jeg vel nevne Snøkino i Sirdal, mange kjenner til det arrangementet som er gjennomført på 5.året. Det spesielle med dette er at vi bare setter opp en prosjektør og viser filmen ved å lyse direkte på en snøskavl, som er litt bearbeidet og noenlunde flatpakke skavl selvfølgelig.

  Så står vi for Lyd og bilde i Dnb arena, mange Oilers fans kan sikket bekrefte at de er fornøyd med resultatet. Og innen dette felte kan jeg nevne at vi har fått oppdrag om å fikse friskmelde reklameskjermen rundt banen på det som til nå har vært kjent som Viking stadion.

  Vi har agentur på mange meget gode produkter og vi leverer skjermer tilpasset ethvert formål. Noe av det nyeste vi har er den roterende super flat skjerme fra LG med bilde på begge sider. Et alternativ for å erstatte de mer kjente «kasselignede» med en skjerm i hver himmelretning., og på lyd nevner jeg kun BOSE. Her kan vi levere anlegg som passer til store forsamlinger på 2000 mennesker ned til 40 - 50.

  Utleie

  Vi leier ut audiovisuelt utstyr til mange arrangementer fra fødselsdags selskaper til idrettsarrangementer, noe for enhver anledning som vi kan skreddersy for deg. Det største og dyreste vi har vil koste deg opptil 25 000 pr dag.

  Hjemmemarkedet.

  Vi installerer selvsagte alt i hjemmet ditt om du ønsker det. Smart hus er ikke bare elektronisk lås og tenning av lys. Det innebærer i våre øyne også lyd og bilde. Du trenger kanskje kun å trukke på en knapp på mobilen eller kontroll platen/enheten din så kommer lyd, lys, bilde på som du ønsker i hele huset ditt. Vi kan tilby alt fra små, enkle og rimelige paneler for å styre enkle komponenter til store system som kan styre det meste av komponenter.

   

   


   

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:24
  Bilde 321.jpg

  Byggmester BOB tar tak og samfunnsansvar

  -Det begynner å haste for dere som tar tenkt å bytte tak i høst. Vi kommer på gratis befaring og gir deg det råd du trenger for å bestemme deg, sier daglig leder Bernt Morten Birkedal.

  » Les hele saken

  Bydelsprofilen

  Publisert 03.09.2018 - 22:34
  DSC_0432.JPG

  Bydelsprofil: Veronica Simoné Fjeld - Tenk mindre - lev mer!

  Småbarnsmor, samboer, søster, tante, venn, strikkekåna, rå på kryssord og hekta på sosiale medier. Og så er hun medlem i Norske Kvinners Sanitetsforening.

   

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 23:11
  Fasade_Jåttåflaten_27_DSC1907.jpg

  Wintershall - kommet for å bli

  Lengst ute i Jåttåvågen ved det skjeve tårnet ligger kontorlokalene til oljeselskapet Wintershall. Selskapet med det litt vanskelige navnet som uttales ´Vinters-hall´.

   

  » Les hele saken

  Hagespalten

  Publisert 03.09.2018 - 22:49
  eplehekk.jpg

  Hagespalten: Høst i hagen

  Sensommer og høst er en fin tid å plante bærbusker og frukttrær på. Epletreet er mest populært.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.09.2018 - 22:06
  jattavagveien10_5KA37954.jpg

  Aker BP blir på Hinna

  Ny vekst har resultert i flere ansatte. Spørsmålet om kontorbygget var stort nok, dukket opp. Nå har selskapet spredt seg i flere bygg i Hinna Park. 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 09.05.2018 - 10:30
  20064524-014-21.jpg

  Attende: Verdifull jobb til alle

  Flotte og flinke arbeidstakere gjør en fremragende jobb på Attende. Bedriften konkurrerer på lik linje med andre produksjonsbedrifter i et krevende marked. Nå ønsker de flere samarbeidsbedrifter.

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 04.09.2018 - 18:10
  Bilde 1.jpg

  .....Bare en luftetur

  Nytt hefte med lufteturer for Hinna bydel kommer ut sommeren 2019. Har du gode forslag? 

  » Les hele saken

  Nærmiljø

  Publisert 04.09.2018 - 17:09
  Bilde 1 Leif Arild.jpg

  Hinna Rør - en liten bedrift med kvalifiserte rørleggere

   

  Hinna Rør har sitt kontor og et lite delelager i Liveien på sentrale Hinna og ledes av Leif Arild Michaelsen. Dette er bedriften for alle i bydelen som trenger hjelp med rørleggerarbeid. Det er et lite firma med kort reaksjonstid som er lett å tilkalle og kjøreavstanden er kort til der du bor.

   

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:48
  DSC_0301.JPG

  Kultur på tvers

  Dette skjer på bydelshuset: 

  » Les hele saken

  Kultur og fritid

  Publisert 04.09.2018 - 17:26
  Bilde 156.jpg

  Hinnaprisen 2017

  Hinnaprisen for 2017 ble som vanlig utdelt under 17. maifeiringen på Jåtten skole.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 04.09.2018 - 17:58
  Bilde Lotte og Maria2.jpg

  Nordisk- og norgesmestere i riding av islandshest

  Under Norgesmesterskapet for islandshest i Grimstad i juli gikk Maria Gjellestad Bosvik fra Vaulen og Lotte Thoresen fra Hinna til topps i flere disipliner. 

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 04.09.2018 - 17:21
  Pinnebrød4.jpg

  Den STORE familiedagen

  For alle turvenner i Hinna bydel, medlemmer av Stavanger Turistforening og ellers alle friluftsmennesker og de som liker å gå på tur.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:52
  _MG_5020.JPG

  Drømmer om å brygge øl på fulltid

  I januar gikk høringsfristen ut for et forslag som vil redusere alkoholavgiften på øl produsert hos mindre bryggerier. Det kan få stor betydning for Jåttå Gårdsbryggeri.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 19:45
  Bilde elevråd - Justyna 3MFB.jpg

  På Jåtten er refleksvest kult

  På Jåtten skole er ikke elevene flaue over å gå med refleks i den mørke årstiden. For å motivere elevene til å gå med refleks arrangerer FAU og elevrådet reflekskonkurranse.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:37
  Kampsport2.jpg

  Kampsporthuset under nytt tak

  Det ble en annerledes sesongstart for Kampsporthusets medlemmer etter nyttårsbrannen på Boganes. 8. januar flyttet de inn i nye lokaler i Hinnatrekanten.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:33

  Full fart i Jåttåhallen

  Det er fredagskveld og ungdommer heier og jubler i Jåttåhallen. Det lukter svette, støynivået er høyt og en gjeng med jenter løper rundt og roper tikken.

  » Les hele saken

  Elevarbeid Hetland VGS

  Publisert 20.02.2018 - 17:25

  Skoleutbygging lagt på is

  Etter at prognosene for elevtallsøkningen ble endret i 2016, har politikerne kommet fram til at Jåtten skole ikke blir utvidet før tidligst 2022.

  » Les hele saken