Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 09.05.2018 kl. 10:17

  Våre lokale eksperter på lyd og bilde

  Showroom leverte lyd og bilde til super suksessen på Festplassen i Hinna Park på ettervinterens kaldeste dag. Da brølene til Dovregubben i sin hall gjallet mellom bygningen i jåttåvågen og samlet oppimot 700 for det meste barn og unge foran storskjermen deres.

  Hvem er Showroom

  Dette er en ung bedrift, den ble etablert i 2005 av Steffen Czybulla. I 2009 kom Roy Livar Vigdel inn, de to står som eiere i dag.  Vi snakket med Roy Livar. Vi er totalt 8 ansatt i bedriften men har representanter i Bergen og Haugesund.

  Hvar gjør Showroom

  Showroom er en erfaren AV-Integratør, som besitter unik kompetanse på Audio-Visuelle løsninger sier de på sin web side: http://www.showroom-stavanger.no/hjem. -Dette går forholdsvis bra forteller Vigdel. Vi har hatt prosjekter fra Harstad i nord til Kristiansand i sør og Of Shore.

  Videokonferanse

  -Videokonferanser har vært i bruk i mange miljøer fra tidlig 90 tall, men med dagens klima og miljø skjerping blir det mer og mer aktuelt å kutte ned på reisedager i jobbsammenheng. Vi kan tilby videokonferanseutstyr for den minste pc-klient til store samhandlingsrom for å dekke dette behovet.

  Design av Løsning

  -Å sette sammen en teknisk løsning er meningsløst hvis vi ikke forstår kundens målsetting med løsningen og brukernes behov. Vårt mål med AV-løsningen er at den skal fungere, samt være diskret integrert i innredningen. Løsningene skal være intuitive å bruke. Er du i tvil om hvilket utstyr du trenger eller hva som passer dine behov tilbyr gratis befaring og setter opp tilbud som passer deg eller din bedrift eller virksomhet. Vi fortar selvsagt installasjon på en sikker og rask måte.

  Vedlikehold/Opplæring /Kurs Service

  -Regelmessig vedlikehold og kontroll er viktig for utstyret til enhver tid virker som det skal. Vi tilbyr derfor serviceavtaler til de som ønsk r det og vi har i dag omtrent 600 aktive kunder på dette området. Showroom har sertifiserte SMART Board kursholdere så vi kan tilby kurs både for undervisningssektoren og bedriftsmarkedet.

  Kan du nevne noen prosjekter dere er kjent for?

  -Siden inngangen til dette intervjuet var utekinoen på Hinna Park får jeg vel nevne Snøkino i Sirdal, mange kjenner til det arrangementet som er gjennomført på 5.året. Det spesielle med dette er at vi bare setter opp en prosjektør og viser filmen ved å lyse direkte på en snøskavl, som er litt bearbeidet og noenlunde flatpakke skavl selvfølgelig.

  Så står vi for Lyd og bilde i Dnb arena, mange Oilers fans kan sikket bekrefte at de er fornøyd med resultatet. Og innen dette felte kan jeg nevne at vi har fått oppdrag om å fikse friskmelde reklameskjermen rundt banen på det som til nå har vært kjent som Viking stadion.

  Vi har agentur på mange meget gode produkter og vi leverer skjermer tilpasset ethvert formål. Noe av det nyeste vi har er den roterende super flat skjerme fra LG med bilde på begge sider. Et alternativ for å erstatte de mer kjente «kasselignede» med en skjerm i hver himmelretning., og på lyd nevner jeg kun BOSE. Her kan vi levere anlegg som passer til store forsamlinger på 2000 mennesker ned til 40 - 50.

  Utleie

  Vi leier ut audiovisuelt utstyr til mange arrangementer fra fødselsdags selskaper til idrettsarrangementer, noe for enhver anledning som vi kan skreddersy for deg. Det største og dyreste vi har vil koste deg opptil 25 000 pr dag.

  Hjemmemarkedet.

  Vi installerer selvsagte alt i hjemmet ditt om du ønsker det. Smart hus er ikke bare elektronisk lås og tenning av lys. Det innebærer i våre øyne også lyd og bilde. Du trenger kanskje kun å trukke på en knapp på mobilen eller kontroll platen/enheten din så kommer lyd, lys, bilde på som du ønsker i hele huset ditt. Vi kan tilby alt fra små, enkle og rimelige paneler for å styre enkle komponenter til store system som kan styre det meste av komponenter.

   

   


   

  Næringsliv

  Publisert 12.05.2019 - 21:19
  DSC_5802.JPG

  Nytt apotek i Hinnakrossen

  Det er ikke til å unngå å legge merke til at det bygges og utvides under REMA-butikken i Hinnakrossen. Vi møtte Arild Nygård i Nygård Næringsutvikling.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 12.05.2019 - 20:53
  DSC_57851.JPG

  Valpehagen - et godt sted å være

  14. mai feirer Valpehagen på Forus ett år og vi gratulerer! Monika Hovland Berg realiserte drømmen sin etter 25 år i salgsbransjen.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 18.02.2019 - 13:15
  Nr 14.jpg

  Gunhild startet blogg for egen terapi - og for å inspirere andre

  Gunhild Næss (30) kommer fra Lura i Sandnes. Her hadde hun en trygg og god oppvekst med mor, far og to yngre søsken. Da moren døde, for 5 år siden, flyttet familien til Gausel. Som 24-åring ble Gunhild selv ved en tilfeldighet diagnostisert med underlivskreft. Grunnet tilbakefall høsten 2017 er hun nå kreft-kroniker, og må leve med sykdommen resten av livet.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 18.02.2019 - 13:08
  46388984_1325432210966057_7111500355002695680_n.jpg

  Cadell Design - unike møbler i Godesetdalen 10

  I 2015 bestemte Cathrine B. Andersen (49) seg for å forlate den trygge jobben for å satse på møbel- og interiørdrømmen med egen butikk. Sammen med datteren har hun nå drevet Cadell Design i snart fire år.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 18.02.2019 - 12:40
  DSC_0951.JPG

  Moderne gårdsdrift på Jåttå

  Torgeir Kinn driver gård på Jåttå og skal i 2019 levere 420.000 liter melk. Gården produserer strøm via solcellepaneler og melkerobot gjør bondelivet mer fleksibelt.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 05.12.2018 - 11:44
  Nr 4 - I en campervan kan man selv velge utsikten fra soverommet.JPG

  Kameratgjeng fra Hinna bak ny turist-trend

  I mai 2018 startet tre kamerater fra Hinna selskapet Cabin Campers sammen med en campervan-entusiast og handyman fra Hillevåg. 

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.12.2018 - 10:48
  SUS-modell når det står ferdig i 2023.png

  SUS2023: Nytt sykehus - arbeidet i full gang

  Tidlig i høst startet arbeidet med veier og infrastruktur til det nye sykehuset. Første byggetrinn skal være innflytningsklart i løpet av 2023. For et par uker siden ble det nye sykehuset kåret til verdens beste digitale byggeprosjekt.

   

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 03.12.2018 - 10:39
  Nr 3 - Hinna gjengen (f.v.) Elisabeth, Oscar, Anita og Larisa (Jeanette var ikke tilstede da bilde ble tatt).jpg

  Snart 60 år med hårklipp i Hinnasvingen

  Amdal frisør het tidligere Amdalsalongen, og er «frisøren i svingen» på Hinna. Salongen ble startet i Hillevåg i 1943 av Solveig Amdal. Familien og salongen flyttet til Hinnasvingen i 1959. 

  » Les hele saken