Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 07.09.2020 kl. 09:36

  Ønsker å skape byens beste nabolag på Jåtun

  I 2018 kjøpte Base Bolig og Ineo Eiendom Jåttå Utviklingsselskap, og utbyggingsprosjektet på Jåtun er allerede godt i gang med boligprosjektet Husene i Skogen.

   

  I tillegg til å bygge opp mot 1000 nye fremtidsrettede boliger, vil utbyggingsprosjektet også bestå av spennende uterom, turstier og områder for idrett, samt syke-/aldershjem og nærbutikk. Daglig leder i Jåttå Utbyggingsselskap, Tom Rune Tjelta, kan fortelle om en rekke tilbud og fasiliteter som kommer:

  - Jåtun skal bli et nyskapende, annerledes og svært attraktivt sted å bo. Et trygt og godt nabolag for alle generasjoner og folk i alle livssituasjoner skal etableres, med alt fra mindre leiligheter, familieboliger i rekkehus og større leiligheter presentert i forskjellige konsepter. I tillegg til inkluderende sosiale soner og spennende møteplasser. Alt i grønne og innholdsrike omgivelser.

  Kortreist hverdagsliv

  Jåtun ligger sentralt på Hinna, på sørsiden av diagonalen. Området ligger flott til i forhold til natur, by, offentlig transport, attraksjoner, og ikke minst Hinna Park som tilbyr arbeidsplasser, viktige handel og andre fasiliteter.


  - På Jåtun får du kortreist hverdagsliv. Det er først og fremst en unik beliggenhet med nærhet til alt det man til daglig har behov for. Kort vei til flere av de store arbeidsgivere i regionen og en liten sykkeltur til det nye sykehuset. Friområder og turområder omkranser Jåtun – sammen med handlesenter og skoler / barnehager. Hinna fotball er nærmeste nabo med sitt nye fantastiske Klubbhus – og ikke minst er det gåavstand til nye bussholdeplasser og togstasjon på Jåttå som igjen gjør at du egentlig er like ved alt, sier Tjelta.

   

  Tunet som samlingsplass

   

  Tunet skal bestå av en grønn gangforbindelse hvor man kan gå i ring rundt Jåtun og oppdage kulturlandskapet, natur og friluft, besøke nabotunet, og finne møteplasser for alle aldersgrupper og interesser. Hvert boligtun skal ha en egen identitet med et eget konsept.

   

  - Arkitekten for Jåtun har lagt til grunn «Tun tanken», hvor Tunet har en sentral plass i planleggingen. Det er tanker om Tunet som samlingsplass, som den sosiale sone og møteplass hvor man legger til rette for gode naboforhold og gode uteplasser, sier Tjelta.


  Samarbeidsavtale med Hinna Fotba

   Utbyggerne Base Bolig og Ineo Eiendom har skrevet en femårsavtale med Hinna Fotball med en totalverdi på over 500 000 kroner. Samtidig har de en egen kampanje for medlemmer i Hinna Fotball hvor de vil gi penger tilbake til klubben for hvert medlem som kjøper bolig i boligprosjektet Husene i Skogen i kampanjeperioden.

  - Hinna Fotball er blant Jåtun’s nærmeste naboer, og det var derfor naturlig for oss å tenke et samarbeid for å kunne nå vårt mål om å bygge et godt nabolag, forteller Tjelta.

  Det nye klubbhuset til Hinna Fotball vil blant annet inneholde en storsal hvor[TRT1]  det vil være kafé på kveldstid i ukedagene og arrangementer i helgene. Det skal være et samlingspunkt for barn og unge i bydelen, og bygge videre på «Tun tanken» hvor man har en sosial møteplass – bare innendørs. Storsalen vil få navnet Jåtunet.

  Man kan lese mer om utbyggingsprosjektet på Jåtun på deres hjemmeside: www.jåtun.no.

   


   

  Næringsliv

  Publisert 07.09.2020 - 09:36
  Nr 1.png

  Ønsker å skape byens beste nabolag på Jåtun

  I 2018 kjøpte Base Bolig og Ineo Eiendom Jåttå Utviklingsselskap, og utbyggingsprosjektet på Jåtun er allerede godt i gang med boligprosjektet Husene i Skogen.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 07.09.2020 - 09:32
  Skjermbilde 2020-09-01 kl. 09.26.34.png

  Kai Hansen 50 år - vil gi kunden den gode trykkeopplevelsen

  Kai Hansen trykkeri på Forus feirer 50 år. Fra én ansatt i 1970 til konsern og 100 ansatte i 2020 har de utviklet en trykkeribedrift som leverer kortreiste produkter og er totalleverandør på trykkeritjenester.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 11.05.2020 - 08:39
  Toyota1.jpg

  Med hjerte for Hinna

  Tre generasjoner Oftedal har solgt Toyota siden tidlig på 1970-tallet. I dag har de butikk både på Mariero og Forus, og åpner på Bryne til neste år.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 11.05.2020 - 08:31
  20200421_103959.jpg

  Store ting på gang på Ullandhaug

  I slutten av mai får vi et inntrykk av hvor høyt det nye sykehuset på Ullandhaug blir.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 17.02.2020 - 11:05
  DJI_0940.JPG

  Det nye sykehuset er i rute

  Ullandhaug: SUS2023

  I løpet av 2023 skal første byggetrinn på det nye sykehuset på Ullandhaug være klart. Da er fem bygg, to garasjeanlegg og infrastrukturen på plass.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 17.02.2020 - 10:50
  3.jpg

  Stadionparken i endring

  Gjennom 15 år har Stadionparken levert et fullverdig handelstilbud for bydelens beboere og dem som jobber her. I dag er konkurransen med netthandelen stor og marginene blir mindre. Dette ønsker senterleder Inger Ognedal Egeland å gjøre noe med.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 02.12.2019 - 19:03
  DSC_6003.JPG

  Scandic Stavanger Forus - et hotell med mening

  Da årets TV-aksjon presenterte sine tre ”Med mening-konsepter”, tok Scandic Stavanger Forus alle tre konseptene på strak arm.

  » Les hele saken

  Næringsliv

  Publisert 02.12.2019 - 15:27
  Nr 2 - Gjenbruk er et viktig tiltak for miljøet.jpg

  Gjenbruksdager på Stadionparken

  Det var stor pågang under Stadionparkens gjenbruksdager 21. og 28. september.

  » Les hele saken