Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Sport og natur

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 07.09.2020 kl. 10:11

  Åpent klubbhus på Hinna i sommer

  I løpet av juli har det vært åpent klubbhus på det nye «Hinnahuset». Dette har vært et tilbud for barn og unge, med finansiell støtte fra Stavanger kommune, for å lage et samlingspunkt i løpet av juli måned.

   

  43 av 129 søkere, deriblant lag, organisasjoner og andre søkere, har fått tildelt nærmere syv millioner kroner fra Stavanger kommune for å kunne gjennomføre forskjellige aktiviteter gjennom sommeren for barn og unge.

  Hinna fotball fikk tildelt kr. 80000,- fra kommunen for å lage barnas sommer. På denne måten har de kunnet ha åpent klubbhus og et samlingspunkt for barna i løpet av juli måned.

  Eierskap til det nye klubbhuset er viktig

  Salg og markedsansvarlig i Hinna Fotball, Rasmus Martinsen, forteller at her har barn og unge kunnet komme for å spille PlayStation, bordtennis og ikke minst fotball.

  -Dette er et tiltak som skal være med å både innvie det nye klubbhuset, men også for at barna skal få lov til å føle eierskap fra og med første åpningsdag.

  Martinsen forteller videre at når det kommer til organiseringen, skal dette være et samlingspunkt for barn og unge hver ukedag gjennom hele juli måned hvor det blir servert lunch midt på dagen.

  -Organiseringen er ikke mer omfattende enn at vi legger til rette for at barn og unge skal komme hit og ha fine dager sammen, sier han.

  Hva bruker dere pengene til?

  -Pengene fra Stavanger kommune går til å lønne dem som skal jobbe her gjennom sommeren og til lunch til barna. Vi har også kjøpt inn en PlayStation, slik at det er noen flere aktiviteter for både små og store, sier Martinsen.

  -Dette er ikke bare et hus for medlemmene i Hinna fotball. Det skal være et bydelshus som skal være tilgjengelig for alle, og det skal være lav terskel for å komme hit gjennom hele dagen for å treffe venner eller for å få nye venner, samt å få dette eierskapet vi er så opptatt av. Klarer vi dette, er vi et godt stykke på vei i forhold til det som har vært tanken, forteller Martinsen.

  Gira på nytt klubbhus

  Venninnene Julie, Milla og Cecilie, som alle spiller fotball i Hinna, har tatt turen til det nye klubbhuset for å inspisere fasilitetene og for å være sammen med vennene sine.

  -Det er veldig kjekt å være her fordi det er helt nytt, og så er det så mye større enn det klubbhuset vi hadde tidligere, så det er litt mer stas å være her nå, sier Julie.

  -Det er veldig mange på laget som har tenkt å komme hit i løpet av sommeren, og det er mange som har vært veldig gira på nytt klubbhus.

  Venninnen, Cecilie, forteller at hun har tenkt å komme hit hver dag, så lenge hun er hjemme. Hun mener at det beste med klubbhuset er at det er så fint.

  Venninnene har, sammen med Rasmus Martinsen, akkurat fått se de nye garderobene. Disse syntes de var veldig flotte.

  -Det kjekkeste med å være her er å treffe folk på laget, å kunne være ute, og henge sammen med vennene mine. Det er stas, og ikke minst godt, å få pølser til lunch hver dag gjennom sommeren. Det får vi ikke hjemme, sier Milla.

  Håper flere blir fristet til å spille fotball

  Hva betyr det at dere har fått et nytt klubbhus som dere også kan benytte som aktivitetshus?

  -At det blir mer stas for de unge å begynne å spille fotball, og at flere kanskje også ønsker å begynne på fotballfritidsordning og at det blir enda mer stas å begynne å spille fotball i klubben, ifølge Julie.

  -Det er et stort klubbhus, og det frister mer å gå på fotball når man også har et fint klubbhus hvor man kan være med venner.

  Jentene er enige om at dette er et veldig bra tiltak, og at det blir kjekt å være her gjennom sommeren.

  -Da slipper vi å være hjemme og kjede oss, sier Julie.

   


   

  Sport og natur

  Publisert 07.09.2020 - 10:14
  Oppvarming.jpg

  Full aktivitet i Vaulen IL

  Vaulenbanen er full av ivrige barn, i full kamp om ballen. Vaulen IL har i sommer arrangert fotballskole i uke 26 og 33, med god oppslutning.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.09.2020 - 10:11
  Bilde 163.jpg

  Åpent klubbhus på Hinna i sommer

  I løpet av juli har det vært åpent klubbhus på det nye «Hinnahuset». Dette har vært et tilbud for barn og unge, med finansiell støtte fra Stavanger kommune, for å lage et samlingspunkt i løpet av juli måned.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 11.05.2020 - 10:40
  IMG_9905.jpg

  Vi gratulerer!

  Under NM i Sarpsborg, lørdag 29. februar, ble Britt Eli Pedersen fra Godeset tildelt Norges Bryteforbund sitt store diplom for sin innsats for brytingen i Norge.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 18.02.2020 - 09:02
  HinnaU15_v1.JPG

  Hinna Volleyball

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 18.02.2020 - 08:52
  22.jpg

  Nye Hinnahuset nærmer seg ferdigstillelse

  Om noen måneder skal det nye «Hinnahuset» stå ferdig, og det er ikke i nærheten av det man forbinder med det gamle klubbhuset. Dette blir et flott flerbrukshus for alle i bydelen.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 02.12.2019 - 19:19
  Hinna lag.jpg

  Hinna i 3. divisjon

  Da er det offisielt klart at Hinna rykker opp og spiller i 3. divisjon neste år

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 12.05.2019 - 21:58
  Nr 1 - (f.v.) Melina Samsonsen, Jakob Gjerde og Tiril Thorbjørnsen. Melina fikk 1. plass, Tiril 2. plass og Jakob 5. plass i NM..jpg

  Melina fra Jåttå ble norgesmester i bryting

  Melina Falkeid Samsonsen (12) fra Jåttå har blitt norgesmester i bryting for piker 15 år. I fjor ble hun landsmester for piker 12 år, og i år dro hun til Tromsø hvor hun tok medalje i norgesmesterskapet.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 12.05.2019 - 21:53
  Nr 3 - Hinna HU lag 1.JPG

  Hinna HU lag på avslutningsturnering i Hetlandshallen

  HINNAvis møter en glad og sporty gjeng fra Hinna HU-lag i Hetlandshallen. De feirer avslutningen på en god håndballsesong med glitter og stas.

  » Les hele saken