Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Sport og natur

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 07.09.2020 kl. 10:14

  Full aktivitet i Vaulen IL

  Vaulenbanen er full av ivrige barn, i full kamp om ballen. Vaulen IL har i sommer arrangert fotballskole i uke 26 og 33, med god oppslutning.

   

  Fotballskole

  -Dette er den beste sommeren jeg har hatt!

  Praten går livlig for seg når 97 gutter og jenter er på fotballskole. Vaulenbanen er full av ivrige barn, i full kamp om ballen. Vaulen IL har i sommer arrangert fotballskole i uke 26 og 33, med god oppslutning.

  -          Det er veldig kjekt å se så mange barn i aktivitet, og spesielt kjekt at vi har med så mange jenter. Siden dette har vært en utfordrende vår med tanke på korona, var vi litt spent på deltakelsen. Men dette har gått over all forventning. Kjempekjekt at så mange benytter seg av dette. I år har vi faktisk vært så mange at vi har måttet ta i bruk flere baner, sier daglig leder i klubben, Oddvar Brokka

  Med nesten 100 deltakere den første uken og i underkant av 50 den siste, er det tydelig at dette er et tilbud som har blitt satt pris på av unge fotballspillere.

  Aldersgruppen som har deltatt er fra 6 til 12 år.

  Fotballfritidsordning

  Klubben har også et godt innarbeidet tilbud gjennom Fotballfritidsordning (FFO), og har også her opplevd en stor økning

  -          I løpet av det siste halvannet året har vi hatt en økning på 40%, og denne høsten er det ca 115 barn som er innom hver uke. Også her er vi blitt så mange at vi fordeler oss på flere baner enkelte dager. Spesielt tirsdager og torsdager er populære

  Gjennom FFO får ungene et variert tilbud med fokus på basisferdigheter og spill, gjennom lek, øvelser og det sosiale. Instruktører på FFO er blant annet Aleksander Idland:

  -         Det er utrolig givende å jobbe med unger i denne alderen. Ellers gjøres det mye bra arbeid i klubben, spesielt blant barn og ungdom.

  Breddelag

  De siste årene har klubben merket et stort frafall blant ungdommene, og dette ønsker en nå og gjøre noe med

  -        Ambisjonen er å starte et lavterskel tilbud for ungdom i alderen 13-19 år. Det er mange gutter og jenter som har sluttet av forskjellige årsaker, og vi ønsker å gi et tilbud på ungdommen sine premisser. Vi vet at mange som har sluttet med fotball ønsker et slikt tilbud, og håper at dette skal gi dem en følelse av tilhørighet, bli en del av et felleskap og en sunn og god fritidsinteresse.

  Fasiliteter – baner og klubbhus

  Klubben opplever samtidig stort press på banekapasiteten i et område med stor tilflytning og økende medlemsmasse. Det er opprettet kontakt med kommunen i forhold til dette. Håpet for Vaulen IL er at fasilitetene skal bli bedre i fremtiden, både med tanke på banekapasitet og større klubbhus.

   


   

  Sport og natur

  Publisert 07.09.2020 - 10:14
  Oppvarming.jpg

  Full aktivitet i Vaulen IL

  Vaulenbanen er full av ivrige barn, i full kamp om ballen. Vaulen IL har i sommer arrangert fotballskole i uke 26 og 33, med god oppslutning.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 07.09.2020 - 10:11
  Bilde 163.jpg

  Åpent klubbhus på Hinna i sommer

  I løpet av juli har det vært åpent klubbhus på det nye «Hinnahuset». Dette har vært et tilbud for barn og unge, med finansiell støtte fra Stavanger kommune, for å lage et samlingspunkt i løpet av juli måned.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 11.05.2020 - 10:40
  IMG_9905.jpg

  Vi gratulerer!

  Under NM i Sarpsborg, lørdag 29. februar, ble Britt Eli Pedersen fra Godeset tildelt Norges Bryteforbund sitt store diplom for sin innsats for brytingen i Norge.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 18.02.2020 - 09:02
  HinnaU15_v1.JPG

  Hinna Volleyball

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 18.02.2020 - 08:52
  22.jpg

  Nye Hinnahuset nærmer seg ferdigstillelse

  Om noen måneder skal det nye «Hinnahuset» stå ferdig, og det er ikke i nærheten av det man forbinder med det gamle klubbhuset. Dette blir et flott flerbrukshus for alle i bydelen.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 02.12.2019 - 19:19
  Hinna lag.jpg

  Hinna i 3. divisjon

  Da er det offisielt klart at Hinna rykker opp og spiller i 3. divisjon neste år

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 12.05.2019 - 21:58
  Nr 1 - (f.v.) Melina Samsonsen, Jakob Gjerde og Tiril Thorbjørnsen. Melina fikk 1. plass, Tiril 2. plass og Jakob 5. plass i NM..jpg

  Melina fra Jåttå ble norgesmester i bryting

  Melina Falkeid Samsonsen (12) fra Jåttå har blitt norgesmester i bryting for piker 15 år. I fjor ble hun landsmester for piker 12 år, og i år dro hun til Tromsø hvor hun tok medalje i norgesmesterskapet.

  » Les hele saken

  Sport og natur

  Publisert 12.05.2019 - 21:53
  Nr 3 - Hinna HU lag 1.JPG

  Hinna HU lag på avslutningsturnering i Hetlandshallen

  HINNAvis møter en glad og sporty gjeng fra Hinna HU-lag i Hetlandshallen. De feirer avslutningen på en god håndballsesong med glitter og stas.

  » Les hele saken