Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com
Publisert 04.12.2017

elsie.steinsvik@stavanger.kommune.no  mobil 47673229

elsieirene2.jpg

Det har vært en travel høst, og for oss som driver et levende hus er det akkurat slik vi vil ha det.

Ungdomsklubben Step In på bydelshuset opplever stort trykk og masse ungdommer. Annenhver fredag er det arrangement for de unge, Hallowen partyet var nok det mest spetakulære. 130 ungdommer opplevde noen «redselsfulle» timer i bydelshuset som var omgjort til en zoombi labyrint. Takket være hjelpen fra fire ungdommer fra Rogaland barne og ungdomsteater (BUT) og John Helge Hesby som hjalp til med sminke, og våre egne herlige ledere og flotte ungdommer ble det en vellykket kveld. Halloween er tradisjon på bydelshuset og neste års arr er 3 november.

Vi er opptatt av medbestemmelse og det skal stemmes inn nytt klubbstyre i STEP IN før jul. Styret har påvirkning hvordan innholdet skal være på klubben.

Arrangementene står i kø for unge folk i bydelen, 15 i desember arrangeres det nissefest og det er også laget en julekalender. Dette innebærer at ungdommene må ut og leite i sin egen bydel for å finne premien. Ellers kan de glede seg til konserter black and white party, countryevening, palmesus mmm i 2018.

Ellers så har julemarkedene vært allerede, Gausel menighet hadde et flott marked 11 november og Dyrebeskyttelsen slo til med to heile dager 25 og 26 november. Dyrebeskyttelsen inviterte i samarbeid med bydelshuset flittige hender til å bidra med sine produkter, og når 17 kreative utstillere møter opp med sine flotte egenproduserte produkter ble resultatet overveldende. Og veldig kjekt at en skjerv tilfaller dyrebeskyttelsen.

Vi har hatt teater både for de minste og litt større, når femåringer sitter musestille med store øyne og lytter til fortellerkunstner Marianne Stenerud er dette utrolig kjekt å observere. ( se egen presentasjon i avisen)

Jeg er opptatt av desentralisert kulturformidling og synes det er viktig at barn og unge får oppleve dette i sitt eget nærmiljø. Hinna bydelsutvalg har også innsett viktigheten av dette, de gir tilskudd slik at vi kan gi tilbud som er gratis.

Våre bursdagspakker er utrolig populære. Vi tilbyr pakker med lån av aktivitetsutstyr tilpasset alder, diskotek med DJ og fine lokaler. Det er en balansegang mellom leie til private og frivillige organisasjoner og lag. Bydelshuset er stort og det kan være opptil 5 ulike aktiviteter samtidig. For det er et sambrukshus, da må man ta og gi og i praksis fungerer det faktisk veldig bra.