Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com
Publisert 30.04.2015

Blossoming Butterfly

Melanie Nathalie de Bruijn fra Holland er yogalærer, og driveryogakurs på Gausel hver tirsdag formiddag. Målet er å drive kurs i deltakernes nærmiljø, og de fleste av mødrene som deltar på kurs, bor i bydelen, der de også har barna på skole. Gausel bydelshus passer ypperlig til å holde kursene i, der er det stille og rolig. Dessuten er det bra å være del av fellesskapet lokalt ettersom de fleste på kurs er fra utlandet. Fra høsten av vil hun holde kurs for PWC-medlemmer www.pwc-stavanger.no.

Melanie instruerer i klassisk yoga og Flow yoga. På kursene har hun fokus på stilling, pusting og den enkelte deltakers individuelle behov. Eteriske oljer frå doTerm inngår også i kurset for å styrke effekten av øvelsene. Oljene har i seg selv god effekt på kropp og sjel - slik også øvelsene har det. Oljene påføres huden.

Melanie de Bruijn begynte praksisen sin i 2008, og har utviklet et program med yogaøvesler: Hat ha yoga, Bikram yoga, Yin yoga, Vinsjass flow og Ashtanga yoga. I 2014 fullførte hun et 200 timer langt instruktørkurs i Hat ha yoga (Anasura style) og Pranaforce yoga. Sammen med bruk av eteriske oljer har disse øvelsene god effekt på kropp og sjel.

Fra 2015 av har Melanie blitt eneeier av Blossoming Butterfly (blomstrende sommerfugl), og firmaet skal drive kurs i yoga og avholde arrangementer. Til høsten starter hun opp med en workshop for barn og foreldre i yoga med eteriske oljer, samt arrangere en temareise til Portugal. Det vil være mulig å bestille privattimer. Snart vil hun også være på internett med sin blogg om yoga, eteriske oljer, mat og reiser. Her vil hun ta opp temaer som hun er mest opptatt av.

Vil du vite mer om dette, så send henne en e-post til: melanie.de.bruijn@gmail.com - eller gå inn på hennes facebookside, Blossoming Butterfly.

Oversatt fra engelsk:

Axel Helgeland Leversen