Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com
Publisert 28.11.2015

Barnekurs for bedre selvfølelse.

Inger Marie Augestad er NLP Coach og tankefeltterapeut, og har i år tatt instruktør kurs i å holde barnekurs for bedre selvfølelse gjennom firmaet Diameta i Oslo. Inger Marie ønsker å hjelpe barn til å ha det godt med seg selv ved hjelp av å styrke selvfølelsen. Det å ha god selvfølelse er å se verdien i den man er, og akseptere seg selv. At man er god nok, for det er man alle. Å ha god selvfølelse gir glade, trygge og sterke barn. Barn som har dårlig selvfølelse og liten tro på seg selv skaper begrensninger for seg selv og har lett for å ikke tro at de er gode nok. Inger Marie mener det er viktig å starte tidlig med å lære verktøy til å takle utfordringer både på skole, blant venner og ellers. 

 Kurset er for alle barn mellom 8 og 12 år, om de har god eller dårlig selvfølelse. For de som har god selvfølelse er det viktig at de fortsetter å ha det bra. Livet består av både opp- og nedturer og det å lære verdifulle verktøy for å håndtere nedturene og vanskelige følelser er godt å ha med seg i ryggsekken. På kurset lærer barna blant annet håndtering av stress, press, vonde følelser og utfordringer. Verktøy til å bedre selvfølelsen, det å sette seg mål, bli trygge i seg selv, tanketrening, sinnemestring og konflikthåndtering. Hensikten med kursingen er forebygging og ikke terapi.

Etter hvert vil Inger Marie også tilby ungdomskurs 13-18 år, minikurs for foreldre (foreldre som har eller skal ha barn på kurs) og kurs for barnehagebarn. Kursene blir lagt ut på kurskalenderen på www.diameta.no kursguiden og på Facebook siden; Diameta kursholder Inger Marie Augestad.

Kursene vil bli holdt i Stavanger, går over tre ganger og varer 1,5 time hver gang.

inger marie.jpg