Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com
Publisert 04.12.2016

Halloween på Gausel bydelshus

Tekst:Elsie F. Steinsvik

Foto:Espen Hovland

 

bilde 5_2.jpg

 

Den galne doktoren har inntatt bydelshuset.


Halloween ble markert blant ungdommene i bydelen. Tradisjonen tro arrangerte vår frititidsklubb Step In et arrangement som ikke manglet skremmende rekvisitter.


Bydelshuset ble bygget om til et spøkelseshus, i år var det et psykiatrisk sykehus som var temaet. Tidligere år har det vært tema som svartedauen, gravlund, mer sci-fi relaterte emner og andre fryktinngydende og halloweenrelaterte idéer. 

Det har alltid blitt brukt levende skuespillere. Det være seg de ansatte, innleide interessegrupper eller som i år fra BUT (barne- og ungdomsteateret).


Ungdommene fra BUT fortjener skryt for sin innsats som skuespillere. 


Spøkelseshuset var i år delt inn i seks rom hvor man gikk gjennom en korridor og inn dørene til diverse rom: Kafeteria, legekontor, tvangscelle, operasjonssal m.m. 


Endestasjonen var en gravplass, men før det måtte gruppene passere bl.a et badekar med innvoller og diverse. Skikkelig ekkelt med andre ord, men det er slik Halloween skal være.  Jon Helge Hesby hadde ansvaret for heslig sminke.


Dette arrangementet har alltid samlet mange ungdommer, også i år. Irene Meling er strålende fornøyd med at 140 ungdommer opplevde noen redselsfulle timer i lokalene til Gausel bydelshus.


Det er voldsomt arbeid med opp og nedrigging av et slik arrangement, da er det godt at det er kun en gang i året.