Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Kultur og fritid

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 12.05.2019 kl. 21:44

  Det er på Gausel bydelshus det skjer!

  Hinna bydel er en veldig aktiv og flerkulturell bydel. Gausel bydelshus representerer en viktig møteplass på tvers av generasjoner hvor organisasjoner og privat næringsliv skaper et levende hus fullt med aktiviteter, feiringer, samlinger og mye mer.

   

  For de med små barn. Bamsefaret åpenbarnehage er åpen 3 dager per uke (mandag, tirsdag, torsdag). Mange foreldre med små barn besøker Bamsefaret åpenbarnehage, og i det siste er gjennomsnittet veldig høyt med gjester også fra andre bydeler. I april hadde vi ny rekord med 35 barn på en dag! På bydelshuset er det også mulig å bestille kaféen for å feire bursdagen, og da med mye plass til aktiviteter. Vi har til og med babydisko! For de kreative, har vi Be Creative Be Artistic som arrangerer malekurs for barn i alle aldre. Her lærer barna forskjellige maleri-teknikker som akryl, vannmaling, oljemaling og pastell.

   

  Kulturskolen på Gausel bydelshus. Er ditt barn interessert i drama? Kulturskolen i Stavanger arranger dramakurs for barn i barneskolealder her på Gausel bydelshus. Kurset arrangeres på onsdager kl 14:30. Bare ta kontakt om du er interessert i å delta! 

  Juniorklubb fra høsten.

  Ungdomsklubben Stepin. Vår fritidsleder på undomsklubben, Irene, har har begynt som ny fritidsleder med ansvar på Bekkefaret bydelshus. Hun har vært fritidsleder på Gausel siden sommeren 2015, og sier hun har hatt fine år på bydelshuset. Her har hun hatt ansvar for mange fine arrangementer. Spesielt kommer hun til å savne Halloween-festen, som var hennes favoritt.

   «Jeg kommer til å savne alle de kjekke ungdommene som er fast på klubben, og det gode styret som klubben bygget opp. Vi har hatt mange kule neon-party, og mye annet gøy. Det er mange kjekke utfordringer til den nye jobben, men jeg gleder meg til med bydelen og menneskene som bor der, hva de har å by på av engasjement og samarbeid på tvers».

  Irene ønsker den nye lederen som skal starte på Gausel bydelshus etter sommeren lykke til. «Den vil være heldig for det er en kjekk plass å jobbe, med masse liv og gode folk. Det er mange muligheter og gode samarbeidspartnere i bydelen». Vi andre ønsker Irene lykke til i hennes nye jobb. 

  Er du voksen, har vi noe for deg også. Vi anbefaler alle voksne å ta en regelmessig titt på vår kalender, og på Facebook-side. På bydelshuset kan du treffe naboene dine på Bydels-kafé, siste onsdag hver måned, og nyte et deilig måltid for en overkommelig pris. Tirsdager kan du lære italiensk med av Jonathan. Han er en erfaren underviser, som i løpet av 5 treff vil gi deg nok italiensk til å klare deg i Italia! Av faste dansearrangemeneter er Salsa-klubb og West coast Swing, med gratis «social dancing» hver torsdagskveld på Gausel bydelshus.  

  Stor suksess med Bydelskafé på Gausel bydelshus, hvor man kan spise noe godt og treffe gamle og nye venner: velkommen til bords den siste onsdag i mai og juni!

  Årets aktivitetsdag blir 14. september. Hold datoen! Her vil alle organisasjoner få anledning til å markedsføre seg selv. Det blir muligheter for å rekruttere nye medlemmer og samarbeidspartnere, og vil bli en kjekk dag for alle besøkende, både barn og voksne. Hold av datoen allerede nå, lørdag 14. september.