Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Næringsliv

Print
Av Admin Hinnavis 02.12.2019 kl. 15:27

  Gjenbruksdager på Stadionparken

  Det var stor pågang under Stadionparkens gjenbruksdager 21. og 28. september.

  Lange ventelister

   

  Det var lange ventelister for å sikre seg gratis standplass til Stadionparkens gjenbruksdager. Responsen har vært over all forventning etter at Stadionparken i høst inviterte nabolaget til å selge unna klær og andre bruksgjenstander i senterets fellesarealer. Senterledelsen jobbet på spreng med å skaffe gratis standplass til enda flere bruktkupp-entusiaster under gjenbruksdagene 21. og 28. september.

   

  – Vi er helt overveldet over den store pågangen fra alle som ønsker å ha stand, forteller senterleder Inger Ognedal Egeland hos Stadionparken i en pressemelding.

   

  Dette ble utrolig godt mottatt og vi har kun hatt positive tilbakemeldinger. I utgangspunktet hadde vi satt et tak på 20 stands, men på grunn av at pågangen var så stor, så ble det ca. 30 stands begge lørdagene. Alle som tok kontakt ble tilbudt stand, forteller Egeland.

   

  Fokus på miljø

   

  ette var første gang senteret inviterte til gjenbruksdager, og senterledelsen var veldig spente på arrangementet.

   

  – Selv om vi er et kjøpesenter som lever av handel, ser vi at slike arrangementer er en fin møteplass for våre faste kunder og en anledning til å vise oss frem for nye kunder. Vi håper selvsagt at det også vil bli handel i butikkene våre disse dagene, og vil ha fokus på gode tilbud på miljøvennlige produkter, sier senterlederen.

   

  Nå evaluerer senterledelsen gjenbruksdagene både når det gjelder tilbakemelding fra stand deltakere og leietakerne i Stadionparken. Ut fra tilbakemeldingene vil de vurdere hvorvidt de skal arrangere gjenbruksdager igjen.