Tips oss: Send e-post til Send e-post hinnavis@gmail.com

Leserbrev

Print Tips en venn
Av Admin Hinnavis 18.02.2020 kl. 09:13

  FrP og PP prioriterer Hinna

   

  Det nye kommunestyret i Stavanger behandlet i desember budsjettet for perioden 2020 til 2023. Fremskrittspartiet og Pensjonistpartiet leverte for første gang et felles alternativt budsjett til det blodrøde budsjettforslaget til Rødt, SV, AP, SP, MDG og FNB. Samtidig som flertallspartiene mangler prioriteringsevne på grunn av store interne politiske uenigheter, viser vi til flere gode politiske løsninger for byen vår.

  Frp og PPs politiske løsninger baserer seg på en grunnleggende respekt for skattebetalernes penger. Det betyr at der vi kan spare en krone, skal den kronen spares. Dette gjør vi ikke for sparingen sin del, men eller for å kunne kutte i den usosiale eiendomsskatten og for å kunne få mer ut av hver eneste krone.

  I vårt alternative budsjettforslag viste vi at det er mulig å bygge et innendørs svømmeanlegg i Hinna bydel etter modell fra Hundvåg og Kvernevik, som i tillegg skal ha et varmtvannsbasseng for bydelens eldre, unge og syke. Dette er viktig fordi vi i Stavanger allerede har en alt for lav dekning på innendørs svømmeanlegg. Alt for mange mennesker drukner hvert eneste år i Norge, dette er unødvendig og mange av disse dødsfallene kan forhindres med god svømmeopplæring.

  Dette kommer på toppen av en lang rekke andre satsninger fra FrP og PP. Vi øker satsningen på kunstgressbaner i bydelene med hele 20 millioner i perioden, som er svært viktig da flere av kunstgressbanene allerede har begynt å forfalle. Vi har også budsjettert med å bruke 20 millioner kroner på nye sykehjemskjøkken og vi foreslår å etablere et nytt seniorsenter på Ullandhaug med 120 plasser.

  Alt dette får vi til, selv om vi kutter i innbyggernes eiendomsskatteregning med 320 millioner kroner. Dette er respekt for dine og våre skattekroner i praksis.

   

  Karl W. Sandvig, bystyrerepresentant og medlem av Hinna bydelsutvalg (PP)

  Mats Danielsen, bystyrerepresentant og Hinna-beboer (Frp)